18 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Traim intr-o lume civilizata in care toti cei care cred in Dumnezeu incearca din greu sa respecte cele 10 porunci. Ceea ce multi nu stiu este ca pe langa pacatele capitale, exista si altele mai mici peste care trec fara macar sa stie. 9AM.ro va prezinta 10 exemple de actiuni interzise de Biblie despre existenta carora aproape sigur nu stiai.

Sexul inainte de casatorie

Deuteronom 22:20-21 - "Daca o fata nu este fecioara cand se marita, sa fie scoasa la usa casei tatalui ei, sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentru ca a savarsit o miselie in Israel, curvind in casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau".

Tatuajele

Sa nu va faceti taieturi in carne pentru un mort si sa nu va faceti slove sapate pe voi. Eu sunt Domnul" - Leviticul 19:28

Fructele de mare

"Tot ce misca in mare si in rauri, dar nu are aripioare, este uraciune voua. Sa nu mancati carnea lor si sa detestati organele lor" - Leviticul 11:10-11

Barfa

Leviticul 19:16 - "Sa nu umbli cu barfe in poporul tau. Sa nu te ridici impotriva vietii aproapelui tau. Eu sunt Domnul"

Citeste articolul integral pe 9am.ro

Foto homepage: Biblie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri