29 Aprilie 2014 publicat în Lifestyle 19 share-uri

"Am tipat la el intrebandu-l in ce mod, relatia sa, cu sotia pe care o are de 30 de ani, este mai putin diferita fata de toate celelalte relatii patriarhale, in care femei mai in varsta tolereaza aventurile partenerilor lor de o viata, de teama abandonului, de frica ca vor ramane singure atunci cand timpul le-a rapit frumusetea tinereasca. NU am primit niciodata nici un raspuns".

Eu eram o devianta de la „tipul” sau, fiindca nu eram deloc asa neexperimentata, fata de cum le prefera el pe femei. Mi-a marturisit ca se simte incapabil de a se simti atras de femei apropiate de varsta sa, preferand mai degaraba femei inocente, neexperimentate, fiindca femeile in varsta si experimentate, ii amintesc de mama sa ingrozitoare.

Am crezut ca este diferit

Nu trebuia sa imi intalnesc eroul, fiindca astfel i-am aflat modul de a actiona. Se imprieteneste cu femei tinere din diverse orase ale lumii, unde tine discursuri si prezentari, femei care ii admira munca, tinere studente, asemenea mie, pe care le intalneste la conferinte. Am crezut ca acest om, care la nivel public lupta pentru dreptrurile si demnitatea femeilor, care se opune celor care incalca drepturile omului, le trateaza pe femei cu demnitate, am crezut ca este diferit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Scriu aceste randuri pentru ca stiu ca sunt si altele ca mine, care se vor indragosti de el, de omul care si-a dedicat viata justitiei, in timp ce in mod perfid reproduce acelasi sistem al inegalitatii de gen, in viata lui privata. Scriu pentru ca este o doctoranda in India, care poarta un négligée sexy si sta cu el in camera de hotel ori de cate ori viziteaza acel oras. Scriu pentru ca este o alta doctoranda in Orasul Z, care, asemenea mie, se potriveste cu preferinta lui pentru femei slabe cu trasaturi asiatice si care il imbratiseaza ori de cate ori se intalnesc, il invita la concerte si la alte activitati neprofesionale. Asa a inceput relatia lui cu studenta virgina; fusese invitata sa stea ca si musafir, in apartamentul lui.

Nu s-ar implica niciodta intr-o aventrura cu o studenta de la facultatea unde preda. E prea inteligent sa faca asta, sa se incurce cu o studenta oficiala de-a sa. Va crea conditiile, asa cum a fost si experienta mea, pentru ca o relatie de prietenie sa se dezvolte, trimitand invitatii la discutii filosofice, la discutii in spatii private, declarandu-si iubirea prematur, facand planuri viitoare si mintind prin omisiune.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Scriu acestea fiindca el este cel mai influent om din zona academica pe care il cunosc in domenniul meu si imi dau seama cum relatia cu el poate fi un sabotaj pentru viitorul meu. Scriu randurile acestea, caci in ciuda modului cum le impacheteaza, faptele lui raman: Este un om batran, care ocupa o pozitie de putere in universitate si care are o slabiciune pentru femeile tinere si neexperimentate. Scriu toate acestea pentru partenera pe care o are de 30 de ani, femeia de acasa care ii plateste taxele, ii spala hainele si are grija de casa sa si pentru ca, fara sa vreau… i-am facut rau.

Scrisoare ANONIMA

Iti recomandam si:

La o cafea cu amanta lui

Octavian Paler: Pledoarie rostita de o femeie la procesul lui Don Juan

Infidelitatea sufletului: Tradare fara urma de atingere...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri