29 Aprilie 2014 publicat în Lifestyle 19 share-uri

"Am tipat la el intrebandu-l in ce mod, relatia sa, cu sotia pe care o are de 30 de ani, este mai putin diferita fata de toate celelalte relatii patriarhale, in care femei mai in varsta tolereaza aventurile partenerilor lor de o viata, de teama abandonului, de frica ca vor ramane singure atunci cand timpul le-a rapit frumusetea tinereasca. NU am primit niciodata nici un raspuns".

A treia oara cand a venit la mine in oras, am decis ca este mai bine sa stea la mine in apartament. In timp ce stateam intinsi pe canapea, de vorba, mi-am exprimat uimirea ca iata, stau in bratele eroului meu care lupta pentru justitia globala si i-am mai spus ca sunt ingrijorata la gandul ca cineva atat de minunat, nu ar avea deja pe cineva in viata sa. Mi-a recunoscut ca este cu aceeasi femei de cateva decade, de dinainte ca eu sa ma fi nascut chiar. Am fost socata de aceasta revelatie. Cum putea sa excluda onestitatea, omitand acest importanta aspect? Eram in lacrimi. Ma tinea in brate si imi spunea ca s-a indragostit de mine. M-a asigurat ca relatia sa cu partenera de 30 de ani s-a transformat intr-o legatura platonica de rudenie, mai degraba si ca ea ar fi fericita pentru el, daca reuseste sa gaseasca iubire si romantism in viata sa.

Dar de ce l-am crezut?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Raspunsul simplu este fiindca asa mi-am dorit. Dar l-am crezut si fiindca intelegeam cum e sa ai o legatura apropiata cu cineva, nu mai sunteti iubiti, dar vreti sa pastrati legatura dupa ce romantismul a apus. Ma aflam intr-o relatie similara, la distanta, cu cineva care va face mereu parte din viata mea. El a fost si prima persoana careia i-am spus despre faptul ca imi intalnesc eroul. Asa incat l-am crezut si pe eroul meu filosof, ca asemenea mie, are o relatie mutuala, consensuala, non-monogama cu cineva care ar bine-cuvanta relatia noastra. Dar in interiorul meu, ma tot intrebam de ce nu mi-a marturisit de la inceput acest fapt.


Foto: Shutterstock.com; aventura; casnicie

Timpul trecea si dupa o alta saptamana petrecuta cu el in alt oras strain, l-am intrebat de ce nu i-a spus inca partenerei sale despre noi doi. Nu eram pregatita pentru raspunsul sau. Mi-a spus ca nu are nicio intentie sa ii spuna vreodata „fiindca acest lucru ar intrista-o si nu serveste niciunui scop”. Ramasesem perplex. Acesta a fost momentul cand am realizat ca m-a mintit in tot acest timp.

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

L-am intrebat daca ceea ce face este etic!

S-a dovedit ca ceea ce numeste el "relatie deschisa" este in mod esential modul prin care el e cel care are de fapt, relatii pe la spatele partenerei sale. De fapt, partenera lui isi doreste fidelitatea lui. L-am intrebat, avand in vedere cei 30 de ani de casnicie, daca ceea ce face cu mine sau ce a facut cu prdecesoarele mele, este justificabil din punct de vedere etic. El mi-a raspuns ca in mod „clar” este, fiindca partenera sa nu are nicio problema atat timp cat eu nu insist sa se desparta de ea. Am tipat la el intrebandu-l in ce mod, relatia sa, cu sotia de 30 de ani, este mai putin diferita fata de toate celelalte relatii patriarhale, in care femei mai in varsta tolereaza aventurile partenerilor lor de o viata, de teama abandonului, de frica ca vor ramane singure atunci cand timpul le-a rapit frumusetea tinereasca. NU am primit niciodata nici un raspuns, in ciuda interogarii mele persistente.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Mi-a spus ca pana la urma, partenera sa este libera sa il lase, dar alege sa nu o faca si ca trebuie sa ii respect alegerea libera si voluntara. I-am subliniat inegalitatea, punctand alegerile de circumstanta pe care le face ea, dorinta ei ca el sa ii fie fidel, in timp ce vestitul profesor are aventuri repetate, anulandu-i demintatea. I-am spus ca ALEGEREA sotiei sale seamana cu „alegerea” pe care o fac femeile africane adulte, de a se mutila genital, pentru ca altfel nu isi pot gasi soti; situatie asemanatoare cu a oricarei femei care isi priveste sotul de varsta mijlocie, invartindu-se prin orase straine cu femei pe jumatatea varstei lor. Iar alegerea partenerei sale de a sta cu el, nu este un rezultat al alegerii libere, in niste conditii mai favorabile si demne pentru ea.

Nu trebuia niciodata sa imi intalnesc Eroul

Pentru ca am aflat cum, asemenea mentorului sau - un alt filosof vestit, in mod vehement refuza sa isi supuna propria viata privata unei judecate de natura etica. Am aflat ca nu era adevarat ca nu ami facuse sex de ani de zile si ca eu eram de fapt, o alta, pe lista amantelor sale. Cea de dinaintea mea era o studenta virgina de 22 de ani pe care o intalnise la o scoala de vara. Majoritatea predecesoarelor mele erau neexperimentate din punct de vedere sexual.

Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri