18 Martie 2014 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Atasamentul fata de ceea ce crezi ca esti nu iti permite sa fii Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Atasamentul fata de propria cunoastere nu iti permite sa transcenzi cunoasterea. Iar Ceea Ce Esti Tu Cu Adevarat nu poate fi cunoscut, vazut sau auzit.

Cunoastere e minunata. Cunoasterea iti poate da aripi. Insa, detasarea de cunoastere, iti va aduce zborul. Cunoasterea te duce pana la un anumit punct, dupa care totul devine inexplicabil. Ceea Ce Esti Tu, este transcendent oricarei cunoasteri, iar pentru a transcende ceea ce cunosti, este necesar sa te abandonezi in Necunoscut. Nu poti explica Linistea, nu poti analiza Nevazutul, nu poti masura Infinitul. Tocmai de aceea, Linistea nu este interesanta. Mintea este un organ de reflex, care cauta reactia. Insa, in Liniste nu mai exista reactie. Este doar... Liniste. Tu esti aceasta Liniste.

Atunci cand te eliberezi de dorinta egotica de a avea dreptate, apare o deschidere spontana, care iti largeste orizontul privirii. Cand traiesti in “Eu stiu”, uiti ca “Esti”, deoarece esti prea preocupat sa iti aperi cunoasterea. Cand accepti ca nu stii, te deschizi catre realitatea impersonala nesegmentata - catre Infinit - deoarece dizolvi spontan bariera creata de tendinta de protectie a propriilor imagini despre sine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Iar atunci cand nu mai ai ce apara, apare vulnerabilitatea totala. Fiind complet vulnerabil, esti inatacabil, deoarece atacul nu poate penetra acolo unde nu este frica de a pierde ceva. Ceea Ce Esti Tu Cu Adevarat, nu poate fi atacat, amenintat sau completat. Deja esti Ceea Ce Dintotdeauna Esti. Iar Ceea Ce Esti nu poate fi schimbat de ceea ce nu esti.

Cand nu mai lupti pentru a proteja ceea ce crezi ca esti, te scufunzi spontan in Ceea Ce Esti Cu Adevarat.

de Catalin Manea, expert Garbo

Prin cartile scrise si prin conferintele sustinute, Catalin Manea isi orienteaza atentia catre a aduce Linistea in viata calatorului spiritual. Mesajul activitatii sale este foarte simplu: intoarcerea la Esenta Fara Forma, care sustine existenta oricarei forme. Pentru a beneficia de cartile si de articole scrise, dar si de clipurile video si de seminariile sustinute de Catalin Manea, viziteaza www.catalin-manea.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri