18 Martie 2014 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Atasamentul fata de ceea ce crezi ca esti nu iti permite sa fii Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Atasamentul fata de propria cunoastere nu iti permite sa transcenzi cunoasterea. Iar Ceea Ce Esti Tu Cu Adevarat nu poate fi cunoscut, vazut sau auzit.

De ce nu poti sti Ceea Ce Esti Cu Adevarat? Pentru ca tu nu esti un element finit. Nu esti o forma, esti Ceea Ce Se Exprima Printr-o Forma. Nu ai o viata, esti Insasi Viata, care se exprima printr-o forma umana. Nu esti gandurile tale, nu esti sentimentele tale, nu esti emotiile tale. Toate acestea sunt mijloace prin care Tu te exprimi.

Foto: Ganduri, Shutterstock

Gandurile sunt temporare, emotiile sunt temporare, experientele la fel. Toate acestea vin si pleaca. Tu, ramai. Asadar, tu nu esti o forma, esti Prezenta Nevazuta care se exprima printr-o forma. Fiind Nevazuta, aceasta Prezenta nu are forma. Neavand forma, nu are nici continut, masa sau borduri care sa o limiteze. Tocmai de aceea, Ceea Ce Esti Tu Cu Adevarat, este Infinit. Infinitul in Sine.

Dupa cum am specificat mai devreme, orice forma este finita. Avand in vedere faptul ca gandul este o forma - o entitate cu vibratie proprie - putem observa ca o forma finita nu poate cuprinde si incorpora Infinitul Nevazut. Mintea este un procesor limitat in descarcarea si in prelucrarea informatiilor. Infinitul nu poate fi inmagazinat intr-un element finit. Tocmai de aceea, nu poti sti Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Chiar si aceste cuvinte sunt doar puncte de vedere - doar forme. Daca esti atasat de punctele tale de vedere, iar daca punctele tale de vedere nu corespund cu ceea ce citesti acum, vei avea tendinta sa ataci aceste idei, sa le contrazici si sa incerci sa iti demonstrezi practic propria cunoastere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Aceasta tendinta autorizeaza separarea in acest plan existential. Cand traiesti escaladand panta abrupta a muntelui egotic, esti prins mereu in jocul mental, care nu iti permite sa te scufunzi in Linistea Infinita de dincolo de orice concept, chiar si dincolo de conceptul de Liniste. Nu esti o idee. Nu esti un gand, Nu esti ceea ce gandul iti sugereaza ca esti. Nu esti ceea ce crezi ca esti. Esti dincolo de tot ceea ce poti concepe. Una cu Linistea din care provine Totul. Una cu Infinitul Nevazut, din care provine tot ceea ce se vede. Una cu Nemiscarea din care provine tot ceea ce se misca.

Bineinteles, chiar si aceste afirmatii sunt doar idei si puncte de vedere. Tocmai de aceea, este necesar sa renuntam la atasamentul fata de concepte. Atasamentul fata de indicator, nu iti permite sa vezi directia pe care o indica acesta. Atasamentul fata de eticheta, nu iti permite sa vezi ceea ce este etichetat. Conceptul este o eticheta - o forma de suprafata.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri