9 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Dupa sarbatorile care tocmai s-au incheiat si in care ne-am delectat cu cele mai gustoase bucate, o detoxifiere a organismului este mai mult decat binevenita. Iata 3 bauturi detoxifiante exceptionale care te vor ajuta sa elimini toxinele din organism si sa refaci sanatatea sistemului digestiv:

Reteta rapida care iti curata ficatul de toxine in numai 1 zi

Pe ehow.com, editorul Shauna Osborn ne face cunoscuta o reteta detoxifianta speciala ce curata ficatul de toxine in numai o zi. Licoarea trebuie sa fie proaspat preparata si consumata dimineata, la scurt timp de la prepararea sa. Reteta poate fi facuta o singura data sau trei zile la rand, autoarea recomandandu-ne sa evitam cafeaua si alcoolul cu cel putin 3 zile inainte de detoxifiere.

Ingrediente:

  • 1 ceasca de suc natural obtinut din coacaze (atentie, sucul trebuie sa fie organic, fara indulcitori sau alti aditivi chimici. Daca nu il preparati in casa, atunci il puteti achizitiona din magazinele bio)
  • sucul proaspat de la 2-3 lamai sau 1 lingurita de sofran pudra
  • 1 ceasca de apa plata sau filtrata / apa pura de izvor
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei de masline extravirgin
  • 1 cm de radacina de ghimbir proaspat

Se zdrobeste catelul de usturoi, urmand ca toate ingredientele sa se amestece cu ajutorul blenderului. Se zdrobesc ingredientele pana cand se obtine un smoothie omogen. Bautura obtinuta se bea incet, pe stomacul gol, dupa care se consuma un pahar cu apa. La o ora de la consumarea acestei bauturi detoxifiante, poti consuma un ceai cald de plante. Autoarea ne sfatuieste sa consumam multe lichide pe parcursul acelei zilei, in special apa, recomandandu-ne in schimb sa evitam consumul de alcool sau cafea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Aceasta bautura revitalizeaza, tonifica si energizeaza organismul. Este drept ca bautura poate avea si efecte secundare, insa “odata ce toxinele sunt eliminate din organism, apare si senzatia de bine fizic si de bucurie”, afirma autoarea. “Curatarea ficatului cauzeaza adesea manie, tristete si o stare generala de iritabilitate in timpul procesului. Eliminarea toxinelor poate cauza dureri de cap, o febra usoara si urinare frecventa.”

Sursa reteta: ehow.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri