Aceasta este cea mai frumoasa colectie cu mesaje de Craciun. Inspira-te! Bucura-i pe cei dragi, lasa caldura sufletului tau sa inunde sufletul fiecarui om pe care il iubesti sincer. Craciun Fericit, tuturor!

1. Craciunul sa iti aduca inocenta si candoare in suflet! Traieste cu bucurie aceasta Sarbatoare magica, alaturi de toti cei care iti sunt ataaat de iubiti! Miilioanele de luminite care impodobesc orasul sunt milioanele de luminite ale iubirii care salasuieste in inima ta! CRACIUN FERICIT!

2. Lasa-l pe Dumnezeu in Sufletul Tau! Craciunul inseamna LUMINA, Craciunul inseamna SPERANTA, Craciunul inseamna RUGACIUNE! Deschide-ti inima si lasa-l pe Dumnezeu in sufletul tau! Deschide-ti inima si lasa binele sa te patrunda pana in adancul fiintei tale. Deschide-ti inima pentru oameni si pentru FERICIRE! Craciun Fericit!

Foto: Shutterstock.com, Mos Craciun

3. 'Mos Craciun cel drag si bun' EXISTA! Sa iti aduca cele mai frumoase daruri, sa iti indeplineasca visele si sa transforme in clipe magice, Craciunul alaturi de toti cei dragi! Sa nu uiti nicio clipa ca el te iubeste si ca isi trimite spiridusii sai ascultatori ca sa iti indeplineasca cele mai tainice dorinte.

Inchide ochii, sopteste-ti chiar acum cea mai adanca dorinta si sa ai incredere ca in Noul An ea se va indeplini! Craciun Fericit! An Nou Minunat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri