Aceasta este cea mai frumoasa colectie cu mesaje de Craciun. Inspira-te! Bucura-i pe cei dragi, lasa caldura sufletului tau sa inunde sufletul fiecarui om pe care il iubesti sincer. Craciun Fericit, tuturor!

4. Craciunul este un moment ales, cand trebuie sa ne amintim ca putem fi mai buni si mai intelepti! Daruieste si vei primi in schimb inzecit! Zambeste astazi, iar Viata iti va zambi! Bucura-te din toata inima de familia ta, de copiii tai, de prietenii tai si de tot ce ai! Bucura-te de toata foarta interioara pe care stii ca o ascunzi in Suflet! Craciun Fericit!

5. Uneori fericirea ta este sursa zambetului, dar alte ori zambetul tau poate sa fie sursa bucuriei! Pace si bucurie de Craciun! Lasa toate zambetele din lume sa iti cuprinda sufletul!

Foto: Shutterstock.com, om de zapada, Sarbatori de Iarna

6. In noaptea Sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile! Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Sarbatori fericite!

7. Aceasta este o noapte speciala in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost candva! Uita grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun asa cum o faceai in copilarie! Craciun fericit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

8. Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

9. Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi! Sarbatori fericite!

10. Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri