25 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Nu uita sa fii bun. Pozitivismul si o autoeducare inspre dezvoltarea trasaturilor tale pozitive te pot tine sanatos pentru o perioada de timp cat mai indelungata. La polul opus, negativismul, lipsa vointei de a-ti mentine sub control trasaturile negative si exacerbarea acestora pot conduce catre imbolnavirea trupului.

Intr-un articol anterior v-am facut cunostinta cu Li Ching-Yuen, omul care a descoperit elixirul tineretii fara batranete traind nici mai mult, nci mai putin de… 256 de ani. Tot in acel articol va prezentam si cateva din secretele de viata lunga ale acestuia. Varsta incredibila a chinezului Li Ching-Yuen se datora stilului de viata sanatos al acestuia, dar si unei diete echilibrate, bogate in antioxidanti. Intr-un articol publicat pe worldtruth.tv este adus in centrul atentiei acelasi personaj longeviv, dar si cauzele spirituale ale unor anumite boli de care suferim.

Conform acestui articol, afectiunile cu care ne infruntam pot fi cauzate de anumite trasaturi ale caracterului. Nu degeaba practica Li Ching-Yuen pacea mintii si meditatia si nu degeaba obisnuia sa spuna ca pentru a avea o minte si un corp sanatos trebuie “sa pastrezi o inima linistita, sa stai asezat ca o testoasa, sa mergi sprinten ca un porumbel si sa dormi ca un caine.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Pozitivismul, dar si autoeducarea in sensul in care permiti trasaturilor pozitive sa prevaleze te pot tine sanatos pentru o perioada de timp cat mai indelungata. La polul opus, negativismul, dar si lipsa vointei de a-ti mentine sub control trasaturile negative si exacerbarea acestora pot conduce catre imbolnavirea trupului. Iata care sunt conform worldtruth.tv cele 15 trasaturi de caracter care te pot imbolnavi:

Cele 15 trasaturi negative care te pot imbolnavi

Foto Arta Trup via Shutterstock

  1. Gelozia - este cea care cauzeaza boli oncologice, dar si slabirea sistemului imunitar al organismului.
  2. Caracterul razbunator – este cel care cauzeaza insomnii, dar si afectiuni la nivelul gatului.
  3. Inabilitatea de a gasi o solutie unei situatii – poate fi una din cauzele aparitiei bolilor la plamani.
  4. Lipsa principiilor morale – poate provoca boli cronice, infectii si boli ale pielii.
  5. A fi prea categoric si inflexibil in convingerile personale – poate conduce in timp la diabet, migrene sau aparitia inflamatiilor in organism.
  6. Minciuna – A minti cu regularitate poate cauza dependenta de alcool, infectii fungice sau slabirea sistemului imunitar.
  7. Agresivitatea – poate fi una din cauzele ce explica aparitia ulcerului gastric, a refluxul gastro-esofagian sau a negilor.
  8. Inchiderea in sine - poate cauza schizofrenie si boli la rinichi.
  9. Cruzimea– poate conduce catre epilepsie, astm si anemie.
  10. A cauta provocarea conflictelor – cauzeaza marirea glandei tiroide.
  11. Apatia (indolenta) – cauzeaza diabetul.
  12. Caracterul nestatornic, capricios sau contradictoriu – poate pricinui la nivelul trupului infertilitatea.
  13. Lipsa de politete (necuviinta, grosolania sau insultele) – poate conduce catre aparitia de boli metabolice si endocrine precum diabetul, dar si catre aparitia bolilor de inima.
  14. Anxietatea - cauzeaza tulburari ale sistemului digestiv, ale inimii, dar si boli de piele.
  15. Lacomia – cauzeaza boli oncologice, obezitate, boli cardiovasculare.

Sursa: https://worldtruth.tv

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Foto homepage: Spiritualitate via Shutterstock

Iti recomandam si:

Li Ching-Yuen - omul care a trait... 256 de ani! Afla-i secretele de viata lunga

Cele 7 cauze spiritual-psihologice ale bolilor in viziunea lui Lazarev

Alfabetul spiritual al bolilor si al problemelor de sanatate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri