Fiecare an dispune de o anumita incarcatura energetica care se rasfrange diferit asupra fiecarei persoane in parte.Cifra anului personal este importanta deoarece ne ofera o imagine de ansamblu a anului viitor, principalele directii, provocari sau momente cruciale spre care este predispus un individ in anul respectiv.

An personal (2)-Daca te incadrezi in intervalul anului personal 2, pentru tine, dupa perioada framantata si agitata a intervalului trecut, urmeaza un rastimp de linste. Nu te ocolesc nici posibilitatile de a cunoaste noi oameni sau cele de a lega trainice si frumoase prietenii. Nu mai vrei schimbare si tumult pentru ca o sa te obisnuiesti cu pacea si lipsa de zgomot. Iubirea va fi cea mai buna inspiratie a ta. Din punct de vedere sentimental, vei inflori si vei da impulsuri noi de energie relatiei tale.

An personal (3)- Anul 3 este un an perfect socializarii, optismului si bucuriei de a trai. De-a lungul acestui interval, soarele rasare in toata stralucirea sa si pe strada ta si esti dispusa sa-i dai toata inima ta daca acesta ti-ar cere-o. Norocul te va insoti in mai toate actiunile pe care le intreprinzi. Nu te temi de nimic, iar succesul (atat pe plan personal, cat si pe plan sentimental) va fi direct proportional cu truda pe care ai depus-o. Exista posibilitatea ca in aceasta perioada relatiile de lunga durata sa fie legalizate, iar planurile care se lasau asteptate, sa fie in sfarsit finalizate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

An personal (4)- Statornicie si determinare pe plan financiar, insa inconsecventa si nehotarare in vastul domeniu al relatiilor amoroase. Mai mult ca niciodata esti hotarat sa renunti la vechea iubire care nu mai avea nicio sansa de reinnodare, insa mai mult ca niciodata iti lipseste curajul de a spune “nu”. Te vei bucura in schimb de realizari si impliniri in activitatile practice, bazate pe ratiune si meticulozitate.

An personal (5)- Nici nu ti-a trecut prin cap ca lumea poate capata vreodata nuantele in care o percepi tu acum. Iti atingi atat de usor telurile ca nici tie nu iti vine sa crezi ca poate sa iti mearga atat de bine. Felul in care renaste dragostea ta iti imbogateste creativitatea intr-un mod nesperat. Descoperi ca ai mai multe puncte in comun cu partenerul de viata decat credeai vreodata. In multe dintre momentele prin care vei trece va trebui sa revii cu picioarele pe pamant si vei gasi propria exuberanta si superficialitate agasante. Vei vrei sa cobori din nori si vei constata numai de tine depinde intoarcerea pe pamant.

An personal (6)- Daca anul tau personal este 6, inseamna ca in anul care va urma va trebuie sa iei totul de la capat si vei avea toate sansele de a face acest lucru cu succes. Vei fi insa acaparat de noi responsabilitati si si datorii care iti vor pune la grea incercare rabdarea. Numarul 6 favorizeaza totodata si noi relatii. Exista o probabilitate foarte mare ca cei care nu si-au gasit inca alesul, sa o faca, iar cei care sunt implicati intr-o relatie de lunga durata sa treaca prin anumite transformari de natura sentimentala. Vor mai multa libertate, vor o iubire diferita de cea pe care o au acasa, iar necunoscutul le face tentant si ostentativ cu ochiul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri