14 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 156 share-uri

Nu te mai uita la cei din jur, ei nu conteaza. Nu iti raporta faptele la ei, nu alege hainele pe care le porti dupa gusturile sau vorbele lor, nu iti retine rasul in public, nu te teme sa dansezi in public. Ei nu sunt tu, nu au aceleasi experiente, nici acelasi IQ, nici aceleasi emotii si nici aceiasi oameni in jurul lor.

TU esti tu, nu mama ta, nu tatal tau. Tu esti toate lucrurile care ti s-au intamplat, toate celulele care s-au dezvoltat, toate alegerile pe care le-ai facut, toate alegerile pe care nu le-ai facut si, intr-un final, ceea ce iti doresti sa fii. Asa cum spunea Twain nu stiu unde, daca vrei sa fii fericit, fii! Fericirea este o alegere si indiferent de toate lucrurile materiale si nemateriale care ar fi pe lista ta catre fericire, pana la urma nu o vei gasi decat in echilibrul interior. Inveti din mers cum sa nu te mai oftici pentru toate rahaturile neturcesti care ti se intampla, inveti din mers sa vezi ca toamna e rece si uda, dar macar e colorata frumos, inveti din mers ca mersul pe bicicleta nu este neaparat usor, dar macar nu il vei uita in timpul iernii. Fericirea sunt invataturile toate, adunate, balansate, acordate cu vibratiile tale interioare si nu trebuie sa o cauti nici in nori, nici la stiri, nici pe Facebook, nici la altii, ci doar in tine.

Da, TU. Fericirea ta este in tine, acolo trebuie sa o cauti si tot acolo o vei si gasi. Pentru ca esti un om frumos. Poate nu ti se spune destul de des, dar iti spun eu: esti un om frumos. Nu o femeie frumoasa, nu un barbat frumos. Esti un om frumos. Daca vei accepta ca esti un om frumos pe dinauntru se va vedea si la exterior, nu mai cauta contraargumente. Le stiu. Le am si eu pe ale mele. Sa le ignoram!

Nu mai ramane decat sa inchei…

Dragul meu om frumos, descrunta-ti fruntea si zambeste. Pe dinauntru sau pe dinafara, dar zambeste. Zambeste-mi!

Cu drag,

EU.

Un articol by Florina Ochiuz via florinaochiuz.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri