20 August 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Wyoming Robert Sternberg ne ajuta sa ne reprezentam iubirea. Triunghiul iubirii se refera la cele 3 dimensiuni importante ale iubirii: intimitatea, pasiunea, angajamentul.

2. Dragostea nebuna

Intre voi exista o foarte mare atractie sexuala, nevoia intimitatii fizice si romantice. Totusi, din alte puncte de vedere nu va simtiti foarte apropiati. Nu ati planificat un viitor impreuna si de fapt, nu v-ati gandit la vreo forma de conexiune pe termen lung. Uneori este vazuta ca „dragoste la prima vedere”. Dar, fara intimitate si fara componenta angajamentului, aceasta iubire dispare la fel de neasteptat cum a aparut.

*O iubire puternica doar din punctul de vedere al intimitatii si pasiunii.

3. Iubirea golita

Sunteti casatoriti sau coabitati de multa vreme si inca va mai afirmati, verbal, dragostea, unul fata de celalalt. Cu toate acestea admiteti amandori ca s-a pierdut mult din conexiunea emotionala si de asemenea, dorinta sexuala pe care o aveati in trecut.

Uneori, o iubire puternica se deterioreaza, dar angajamentul ramane la fel de intens, chiar daca pasiunea si intimitatea au murit. In culturile unde casatoriile sunt aranjate, relatiile incep insa, din acest punct.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Principiile de bază ale mașinii CNC

* O iubire care a ramas puternica doar in unghiul angajamentului.

Foto: Shutterstock.com; iubire, cuplu

7. Iubirea ilusorie

Sunteti impreuna de ceva vreme si planuiti sa ramaneti impreuna. Aveti in continuare o viata sexuala activa si satisfacatoare dar vi se pare ca nu mai sunteti la fel de conectati din punct de vedere emotional.

Poate fi descrisa ca un tumult in care angajamentul este foarte mult motivat de pasiune, fara a exista influenta stabilizatoare a intimitatii si emotiilor adanci impartasite unul fata de celalalt, spune Sternberg.

* Este o iubire puternica in unghiul angajamentului si al pasiunii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri