Forma mainilor semnaleaza trasaturile temperamentale ale unui individ. Doresti sa afli si mai multe decat stii deja despre partenerul tau?

Mana lunga (mana transformarii) caracterizeaza persoanele cu un mod de gandire sintetic si este asociata cu semnul aerului, al instabilitatii si al sensibilitatii. Prin forma ei, mana lunga este o mana artistica si senzuala, iar persoana care are astfel de maini are un gust estetic deosebit, iubind formele imprecise, dezordinea, aleatoriul si ordinea neprestabilita a lucrurilor.

In acelasi timp, mana lunga indica un temperament flexibil, usor expus influentelor externe ce vin din partea persoanelor apropiate. Despre o astfel de persoana, gurile rele ar afirma ca este superficial, schimbator si flegmatic, insa persoanele care il cunosc foarte bine stiu ca nu este decat un idealist in adevaratul inteles al cuvantului. O fire boema sau, mai bine zis, un visator...

Mana lata, (mana libertatii intelectuale) indica vitalitate si sanatate si o dorinta enorma de a se bucura la maximul de tot ceea ce ofera viata, incepand cu lucrurile marunte, banale si terminand cu cele nepalpabile, spirituale. Mana lata este asociata cu semnul apei. Daca mana partenerului tau este lata, usor asemanatoare cu cea patrata, insa putin mai senzuala, inseamna ca acesta este o persoana dotata cu o curiozitate intelectuala iesita din comun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Prin bogatia ideilor si al lucrurilor exterioare, isi gaseste libertatea interioara. Manifesta o rabdare deosebita pentru lucrurile de amanunt si doreste sa se instruiasca permanent. Nu accepta sa fie invins din punct de vedere intelectual. Este insa si egoist pentru ca isi doreste mai mult sa ia decat sa dea si sa vorbeasca mai mult decat sa asculte.

Mana ovala (mana excesului si a senzualitatii) - Mainii ovale ii este asociat semnul focului, al pasiunii si al arderii. O mana ovala demasca o personalitate foarte “vie”, energica, vesela, dinamica, prinsa mai totdeauna de tumultul si inefabilul vietii. Aceasta forma a manii dezvaluie in acelasi timp o persoana plina de incredere, activa, furtunoasa si impulsiva in iesirile sale.

Despre cei cu maini ovale se spune ca sunt dependenti de viata si de noutate, iar in lipsa ei... clacheaza. Parasesc, se despart, devin irascibili si nesuferiti, spun vorbe grele in care nu cred niciodata cu adevarat. Emana insa o radiatie erotica foarte puternica, ceea ce-i face fermecatori in ochii celorlalti.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri