5 Septembrie 2008 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Dorinta inimii sau Pasiunea ascunsa este un numar care se calculeaza pornind de la vocalele pe care le contine numele intreg al fiecarei persoane in parte.

Pentru ca in articole anterioare am descifrat impreuna cateva din tainele numerologiei, am hotarat ca de data aceasta sa ne oprim asupra unui aspect al acestei stiinte mai putin cunoscut, insa la fel de important si bogat in semnificatii: Dorinta Sufletului.

Spre deosebire de Numarul Destinului, Dorinta inimii sau Pasiunea ascunsa este un numar care se calculeaza pornind de la vocalele pe care le contine numele intreg al fiecarei persoane in parte. Numarul care se obtine este relevant pentru fondul tau interior, acesta dezvaluind care sunt preocuparile tale majore, dorintele ascunse care scapa celor din jur, scopul real in viata si asteptarile pe care le ai de tine si de la ceilalalti. Acesta reprezinta totodata motivatia interioara a unei persoane.

Cum se calculeaza insa acest numar? Calculul este unul extrem de simplu. Pornind de la numele intreg al unei persoane (nume si prenume), se insira vocalele din nume, trecandu-se in dreptul fiecareia cifra care ii corespunde in alfabet. Numarul obtinut reprezinta Dorinta Sufletului. De exemplu, urmatoarelor vocale le corespund cifrele: a-1, e-5; i-9; o-6; u-3. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele. Pentru un nume precum I O A N A R A D U, calculul se efectueaza astfel: 9+6+1+1+1+3=21, iar 21=2+1. Asadar, cifra reprezentand Dorinta Sufletului este 3. Daca doresti sa calculezi Cifra Dorintei pe care o are partenerul tau, noi iti prezentam si semnificatiile acestora:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Cât de des este prea des? Relațiile intime în cuplu Se deschide Portalul Leului sau Portalul 8/8 – o aliniere cosmică aproape magică. Activări ale abundenței, oportunități de manifestare și dorințe îndeplinite!

1- Daca partenerul tau are Cifra Dorintei 1 inseamna ca este o persoana care viseaza sa reuseasca in viata prin fortele proprii. Pentru el, implinirea de sine este un sentiment pe care il traieste intens mai ales atunci cand iese invingator in competitiile cu ceilalti. Nu se va simti fericit si multumit de propria persoana decat atunci cand va intelege ca intre sentimente si ratiune conflictele nu-si au rostul si ca ambitiile puternice pot fi indeplinite si intr-un mod armonios.

2- Avand Cifra Dorintei 2, partenerul tau nu poate avea drept scop in viata armonia si echilibrul perfect, tanjind mai ales dupa dragostea si implinirea pe plan sentimental. Desi de multe ori se sacrifica de buna voie pentru binele celorlalti, in timp va constata ca a actiona in functie de propriile impulsuri si dorinte, nu inseama neaparat a-i leza pe ceilalti. S-a nascut pentru a imprastia liniste in jur si pentru a aplatiza conflicte si se simte minunat cand reuseste sa obtina acest lucru.

2023 are tema energetică a lui 7! Este o Poartă divină către Sine (anul Devenirii), un an despre TINE și decodificarea misiunii Sufletului tău Numerologie: Direcții energetice pentru IULIE 2022, luna cu energia universală a lui 4 - unde există o voință puternică, se va naște și o cale!   Direcții energetice pentru Decembrie 2022, luna sacră cu energia universală a lui 9: Iubirea de sine e cât iubirea de tine. Puterea Eliberării!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri