Forma mainilor semnaleaza trasaturile temperamentale ale unui individ. Doresti sa afli si mai multe decat stii deja despre partenerul tau?

Am tinut multe perechi de maini in mainile mele. Unele mi-au transmis caldura si afectiune, altele m-au facut sa vibrez de emotie, altele au sporit si mai mult misterul persoanei care le poseda, iar unele m-au facut sa amutesc, inspirandu-mi nimic mai mult decat o dorinta grabnica de a ma elibera din inclestarea lor. O pereche de maini m-au facut sa cred ca mainile nu sunt numai centrul vietii materiale, dar si focul celei interioare.

In ceea ce ma priveste, stiu ca mainile unui om nu tradeaza niciodata, iar sinceritatii lor le acord mai multa credibilitate decat as face-o in cazul unui zambet sau al unor cuvinte aruncate la intamplare. Mainile acumuleaza insa o cantitate enorma de informatii.

Mainile sunt un indiciu pretios al starii de sanatate a organismului si ne avertizeaza in legatura cu potentialele boli. Trecutul este inscriptionat in palma, prezentul ni se intampla si are loc si in palma, iar anumite momente din viitor se intrevad tot... in palme. Mai mult, forma mainilor semnaleaza trasaturile temperamentale ale unui individ. Doresti sa afli si mai multe decat stii deja despre partenerul tau? Daca da, arunca o privire asupra informatiilor pe care noi le-am sintetizat pentru tine si invata sa-l cunosti cat mai bine studiindu-i forma mainilor:

Mana patrata (mana stabilitatii si a echilibrului) -Prin forma sa, patratul reprezinta o figura geometrica ce simbolizeaza pamantul si stabilitatea, prefigurand in acelasi timp instinctele primare specifice acestui element primordial, pamantul. Asadar, o mana cu o forma patrata indica gustul materialitatii, al placerilor, dar si asprime de caracter. Persoana posesoare a unor astfel de maini trece uneori prin crize de scurta durata de pesimism, de descurajare si dezamagire, dar aceste perioade sunt urmate ulterior de tasniri de entuziasm si incredere.

Este materialista, rationala, meticuloasa si conservatoare din fire. Se axeaza pe sentimente la fel de practice si ordonate ca si gandirea sa. In majoritatea relatiilor, fie ele profesionale, de iubire sau amicale, un lucru este absolut sigur: te poti baza pe sinceritatea spuselor si faptelor sale. Este o persoana care apreciaza enorm valoarea banului si felul in care reuseste sa-i obtina. Nu spune “nu” muncii grele sau efortului atata timp cat stie ca ceea ce o sa primeasca i se cuvine de fapt si de drept.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri