Multe femei ajunse la varsta maturitatii declara cu mana pe inima ca nu s-ar intoarce pentru nimic in lume in timp, fiindca acesta este momentul cand se simt cel mai bine 'in pielea lor', cand viata are sens, iar experienta acumulata este un atuu de nepretuit. Esti si tu una dintre aceste femei?

3. Femeile mature au experienta de viata

Femeile mature au experienta de viata ce le-a modelat personalitatea si le aduce un plus in atitudine. Modul cum vad ele lucrurile, cu atat de multa siguranta de sine si intelepciune, fascineaza. Femeile mature stiu intotdeauna ce vor, cum vor si mai ales, nu se tem niciodata sa spuna aceste lucruri „pe nume”. O femeie matura stie ce isi doreste si de la cine. O femeie matura este foarte clara si decisa. Stie ce isi doreste in viata, ceea ce ii atrage foarte tare pe barbati.

"Faptul ca am atat de multe de invatat de la o femeie matura, este o adevarata experienta pentru mine", marturiseste un barbat de 31 de ani.

Foto: Shutterstock.com, femeie, femeie matura

4. Femeile mature sunt realiste

Dupa ce au trecut printr-o multime de experiente, femeile mature stiu ca o simpla intalnire romantica poate sa insemne doar un momnet distractie, dar in acelasi timp si inceputul unei relatii. O femeie matura stie sa traiasca viata relaxat, sa se lase dusa de val. Aceasta libertate deschide de fapt usile catre posibilitati neimaginate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor


„Dupa doua relatii cu doua femei mai in varsta, pot spune ca nu a fost decat pozitivitate. Ele erau capabile sa vada in mine lucruri pe care eu nu reuseam sa le vad. De asemenea, ajunsesem la un asemenea nivel de onestitate, pe care nu l-am experimentat nici macar alaturi de prietenii mei cei mai bun
”, marturiseste un alt barbat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri