5 motive pentru care femeile mature sunt atragatoare!

12:08, 14 August 2013 publicat în Lifestyle279 share-uri

Multe femei ajunse la varsta maturitatii declara cu mana pe inima ca nu s-ar intoarce pentru nimic in lume in timp, fiindca acesta este momentul cand se simt cel mai bine 'in pielea lor', cand viata are sens, iar experienta acumulata este un atuu de nepretuit. Esti si tu una dintre aceste femei?

3. Femeile mature au experienta de viata

Femeile mature au experienta de viata ce le-a modelat personalitatea si le aduce un plus in atitudine. Modul cum vad ele lucrurile, cu atat de multa siguranta de sine si intelepciune, fascineaza. Femeile mature stiu intotdeauna ce vor, cum vor si mai ales, nu se tem niciodata sa spuna aceste lucruri „pe nume”. O femeie matura stie ce isi doreste si de la cine. O femeie matura este foarte clara si decisa. Stie ce isi doreste in viata, ceea ce ii atrage foarte tare pe barbati.

"Faptul ca am atat de multe de invatat de la o femeie matura, este o adevarata experienta pentru mine", marturiseste un barbat de 31 de ani.

Citeste si:
Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata...
Poate plânge și cea mai...

Foto: Shutterstock.com, femeie, femeie matura

4. Femeile mature sunt realiste

Dupa ce au trecut printr-o multime de experiente, femeile mature stiu ca o simpla intalnire romantica poate sa insemne doar un momnet distractie, dar in acelasi timp si inceputul unei relatii. O femeie matura stie sa traiasca viata relaxat, sa se lase dusa de val. Aceasta libertate deschide de fapt usile catre posibilitati neimaginate.

Citeste si:
Cum să te pregătești fizic și mental pentru naștere. Sfaturi de la...
Cum să te pregătești fizic și...


„Dupa doua relatii cu doua femei mai in varsta, pot spune ca nu a fost decat pozitivitate. Ele erau capabile sa vada in mine lucruri pe care eu nu reuseam sa le vad. De asemenea, ajunsesem la un asemenea nivel de onestitate, pe care nu l-am experimentat nici macar alaturi de prietenii mei cei mai bun
”, marturiseste un alt barbat.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri