5 Septembrie 2008 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Dorinta inimii sau Pasiunea ascunsa este un numar care se calculeaza pornind de la vocalele pe care le contine numele intreg al fiecarei persoane in parte.

8- Daca partenerului tau i-a iesit cifra 8 ca si cifra a Dorintei atunci transformarea, erotismul si trairile inedite din acest domeniu se integreaza perfect printre idealurile sale de viata. In mod sigur este o fire senzuala si intuitiva, care traieste prin intermediul simturilor sale, propunandu-si sa le insoteasca pe cat posibil de senzatii bogate si delicioase. Dragostea nu da un sens vietii sale, dragostea este insasi sensul vietii.

9- Cifra Dorintei 9 indica ca partenerul tau are, mai presus de toate, un principal tel in viata si anume... o viata usoara si lipsita in totalitate de griji la care sa se poate ajunge fara prea multa munca, sacrificiu sau efort.. Este foarte probabil ca o astfel de persoana sa faca din idealurile partenerului sau idealurile proprii atata timp cat acestea sunt legate in mod exclusiv de placerile lumeste si de lucrurile concrete si materiale, pe care te poti baza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Medeea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri