5 Septembrie 2008 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Dorinta inimii sau Pasiunea ascunsa este un numar care se calculeaza pornind de la vocalele pe care le contine numele intreg al fiecarei persoane in parte.

3- Cifra Dorintei partenerului tau este 3?

Daca da, atunci este foarte sigur ca acesta isi doreste grozav de mult sa fie nu doar un deschizator de drumuri, dar si un indrumator al acestor drumuri. Si nu numai ca are un spirit inovator iesit din comun, dar isi doreste sa rastoarne lumea cu fundul in sus prin idei socante. Cu toate ca dorintele sale secrete sunt aproape in totalitate de natura creativa, ii mai ramane insa un vis la care aspira intreaga viata: sa existe si oameni care sa-i urmeze si sa-i puna in practica ideile.

4 - Barbatul care are ca si Cifra a Dorintei cifra 4 isi doreste cu orice pret sa creeze in jurul, atat pe plan profesional cat si personal o atmosfera confortabila, la adapost de orice senzatie de nesiguranta. Pentru el, totul este minunat atata timp cat stie ca datoriile la banca sunt achitate, ca are un cont solid in banca, preventiv, pentru vremurile mai putin sigure sau ca se poate baza pe sprijinul neconditionat al familiei sale

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

5- Ce poate denota faptul ca dorinta Inimii partenerului tau este 5? Ei bine, acest lucru vorbeste despre mentinerea libertatii sale spirituale drept tel major in viata. Nicioadata nu se simte mai fericit decat atunci cand este lasat sa actioneze liber, dupa placul inimii sau dupa cum il taie capul, ignorand orice fel de constrangeri, de interdictii sau de restrictii. Doar prin independenta reuseste sa-si valorifice izvorul imens de energie existent in propria persoana.

6- Nu drumul pe care il are de urmat conteaza pentru persoana ce are drept Cifra a Dorintei cifra 6, ci faptul ca acest drum trebuie sa fie doar ascendent. Evolutia profesionala semnifica tema centrala a povestii sale care se numeste viata, iar succesul cu orice pret unul din laitmotivele operei. Viseaza sa se lupte cu obstacole si sa le depaseaza numai cu capul sus. Are tendinta de a avea totul sub control, in acest domeniu incluzand pana si sentimentul cel mai putin controlabil din lume: iubirea.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

7- Cifra Dorintei 7 este sinonima cu viata sociala, cu adunarile de oameni, cu interactiunea cu ceilalti, dar si cu momente scurte de regasire in singuratate si meditatie. Pentru cei care au ca si Cifra a Destinului cifra 7, relatiile umane reprezinta un lucru sfant, iar meditatia in solitudine un spatiu sacru. Si nu se bat deloc cap in cap, caci reflectarea ii acorda intelepciune si sens vietii, iar comunicarea cu ceilalti ii infrumuseteaza viata cu entuzism.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri