15 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 91 share-uri

Energia vibrationala numelui tau vorbeste si despre personalitatea ta. Cauta in tabelul de mai jos, numarul corespunzator fiecarei litere care compune numele tau si apoi fa o adubnare simpla, pana obtii un rezultat. Daca rezultatul este o cifra formata din doua numere, aduna-le pana obtii unul singur.

Numarul 5

Acesta este numarul iubirii. De asemenea, numarul 5 poarta cu sine vibratia intelectualitatii. Acestia sunt oamenii ideilor, care iubesc varietate si care au abilitatea de a se adapta in majoritatea situatiilor. Numarul 5 este patronat de planeta Mercur.

Cuvinte cheie: adaptatibilitate, dragostea de libertate, romantic, curiozitate, iubire, flexibilitate,
Cuvinte cheie la negativ: iresponsabilitate, inconsistenta

In iubire, persoanele care sunt influentate de numarul 5 sunt in general foarte atragatoare pentru sexul opus. Sunt curioase sa experimenteze, sa mearga mai departe atunci cand se simt atrasi de o anumita persoana. Ca sa fie fericiti in iubire au nevoie de schimbare si de varietate, de asemenea au nevoie sa fie stimulati din punct de vedere mintal. Se adapteaza usor la suisuri si coborisuri, iar atunci cand nu se simt stimulati, rezista la a ceda avansurilor. Ca sa cuceresti o asemenea persoana, ai nevoie de foarte multa imaginatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numarul 6

Numarul 6 iubeste pacea. Este iubitor, stabil si are o energie vibrationala armonioasa. Se afla sub influenta planetei Venus.

Cuvinte cheie: compasiune, stabilitate, domestic.

Cuvinte cheie la negativ: superficialitate, gelozie, posesivitate, rezistenta la schimbare.


In iubire,
posesorii acestui numar vibrational sunt foarte iubitori si ar da orice pentru stabilitatea familiei lor; sunt foarte familisti, sunt atasati de caminul lor de familie si toti cei dragi. Au capacitatea de a sadi armonia in jurul lor. Tot ce isi doresc mai tare este sa aiba liniste, nu sufera disensiunile. Partile lor negative se manifesta sub forma geloziei si a superficialitatii. Uneori, de dragul aparentelor prefera sa minta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri