Ne aflam uneori in momente de viata cand avem nevoie de un sfat sau de o vorba buna. Dar uneori, chiar si o poveste cu talc ne poate deslusi din hatisul de probleme care ne coplesesc. Citeste aceste 3 povesti inspirationale, pentru o stare de bine garantata!

Daca cineva vrea sa se mute in zona rezidentiala din vestul New York-ului, 250 de mii de dolari anual nu-s de ajuns!

Sunt aici ca sa pun cateva intrebari:

1) Ce zone frecventeaza cei mai multi burlaci bogati? (Va rog lasati mai jos o lista cu numele si adresele de baruri, restaurant, sali de sport etc.)
2) Ce grup de varsta ar trebui sa vizez?
3) De ce cele mai multe sotii de barbati bogati arata mediocru? Am intalnit cateva femei care nu arata prea bine si nici nu sunt foarte interesante, dar sunt capabile sa se casatoreasca cu barbati bogati.
4) Cum va decideti care poate fi sotia voastra si care poate fi doar prietena? (Obiectivul meu acum este de a ma casatori)

“Publicat de Dna. Draguta”

Un raspuns filosofic de la CEO-ul J. P. Morgan:

Ti-am citit postarea cu mare interes. Cred ca exista multe fete ce au intrebari asemanatoare cu ale tale… Te rog da-mi voie sa analizez situatia precum un investitor profesionist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Venitul meu anual este peste 500 de mii de dolari, ceea ce indeplineste dorintele tale, asa ca nu-mi pierd vremea fiind aici si scriindu-ti.

Din punct de vedere al unui om de afaceri, este o decizie foarte proasta sa ma casatoresc cu tine. Raspunsul este simplu, sa-ti explic:

Punand detaliile la o parte, ceea ce incerci tu sa faci este un schimb de frumusete pentru bani: persoana A ofera frumusete si persoana B plateste.

Cu toate acestea, exista o problema aici: frumusetea ta va disparea, dar banii mei nu. De fapt, venitul meu anual cel mai probabil va creste de la an la an…

Prin urmare, din punct de vedere al economiei, eu sunt intr-o constanta apreciere, iar tu intr-o constanta depreciere. Si nu-i vorba de o depreciere normala, ci una exponentiala. Adica in 10 ani valoarea ta va fi scazut groaznic!

In termenii folositi pe Wall Street, fiecare tranzactie are o pozitie, iar posibilitatea ca eu sa ma casatoresc cu tine are o “pozitie de tranzactie”.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Daca valoarea tranzactiei scade, noi o vindem si nu e o idee buna sa tinem marfa pentru mult timp pe loc – asta se intampla si cu casatoria pe care tu ti-o doresti. Ar putea fi putin dur ceea ce-ti scriu, dar o decizie inteleapta este sa scapi rapid de marfa care se depreciaza.

Oricine are un salariu de peste 500 de mii de dolari anual nu este prost; noi am iesi cu tine, dar nu ne-am casatori cu tine. Te-as sfatui sa nu mai incerci sa te casatoresti cu un barbat bogat. Si apropos, e mai usor sa devii chiar tu un om cu 500 de mii de dolari salariu anual decat sa pacalesti un om care are deja asa un salariu.

Sper ca acest raspuns ti-este de ajutor,
semnat CEO al J.P. Morgan


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri