7 Martie 2013 publicat în Lifestyle 114 share-uri

Memoria apei este un concept inca controversat in lumea stiintifica, care insa poate oferi o perspectiva profunda asupra interactiunii permanente dintre om si mediul sau de viata.

Poate tocmai in virtutea acestei capacitati controversate a apei de a inmagazina informatie energetica vindecatoare, multora dintre noi le este foarte usor sa se reculeaga atunci cand sunt pe tarmul marii sau in apropierea unei surse naturale de apa.

In concluzie, desi majoritatea expertilor in domeniu considera in prezent ca ipoteza referitoare la memoria apei este mai apropiata de invataturile traditionale si de practicile ritualice decat de realitatea stiintifica, acest drum ramane inca deschis. Cu atat mai mult cu cat progresele stiintifice se succeda cu o viteza ametitoare, iar alaturarea dintre stiinta si spiritualitate a iesit deja din domeniul utopiei.

Totusi, pana la viitoarele cercetari concludente asupra memoriei apei, ramane o optiune personala daca sa credem sau nu in ceea ce aceasta ipoteza are de oferit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Andreea Peticaru

Foto interior@Shutterstock.com

Gaseste aici imagini cu cristalele de apa fotografiate de Masaru Emoto in cadrul experimentelor sale

Citeste si:

Miracolul cristalelor de apa. Apa vorbeste

Incredibila dieta cu APA: afla beneficiile lichidului vietii!

Consumul corect si sanatos de apa

APA cu LAMAIE: 30 de motive puternice pentru a consuma acest miracol detoxifiant!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri