Relatia de dragoste cu FLACARA ta GEAMANA: Cele 30 de semne care iti spun ca ti-ai intalnit Sufletul Oglinda

12:02, 27 Februarie 2013 publicat în Lifestyle1998 share-uri

Descopera una dintre cele mai pasionale, intense si dificile relatii din istoria karmei: relatia cu flacara ta geamana. Te afli intr-o astfel de relatie, o relatie dincolo de dragoste, obstacole, energie si diferente?

Chiar daca se iubesc intens, uneori certurile dintre flacarile gemene au pur si simplu loc, sunt inevitabile. In acelasi timp, sunt teribile si nu duc nicaieri… A-ti lovi partenerul prin comentarii rautacioase sau jigniri este ca si cum te-ai rani pe tine. Sunteti prea puternic conectati ca sa loviti in celalalt si sa nu resimtiti in voi insiva lovitura…

Pentru a aduce aceasta relatie la un nivel de armonie, se investeste, se iarta, se depun eforturi, se duc lupte cu sine. O astfel de relatie iti cere propria dezvoltare si evolutie, propria imbunatatire, vointa de a reusi. Dar atunci cand sunteti impreuna si relatia voastra se afla in armonie, este imposibil sa nu-i sesizati efectele benefice pe care le are asupra voastra. Va simtiti mai puternici si mai capabili decat v-ati simtit vreodata, apti de a-i ajuta pe ceilalti si de a ajuta lumea intreaga.

Citeste si:
14 Decembrie – cea de-a 13-a Eclipsă totală de Soare a secolului...
14 Decembrie – cea de-a 13-a...

Dragostea voastra este neconditionata si chiar daca poate exista in personalitatea partenerului o trasatura pe care ati considera-o o corvoada in orice alta relatie, in acest caz incercati sa o acceptati si sa o treceti cu vederea.

Flacarile gemene nu sunt suflete identice, chiar daca sunt doua jumatati ale aceluiasi ansamblu. Din contra. Intre ele pot exista multe diferente: diferente de varsta, locatie, obiceiuri, credinta, rasa etc. Uneori pot exista chiar diferente legate de sex(cei doi pot fi de acelasi sex) sau cei doi pot proven din medii si culturi diametral opuse. Deseori, trec prin dificultati, probleme, piedici cauzate tocmai de personalitatile lor diferite, de convingerile si credintele lor diferite, de conditionarile existente.

Citeste si:
De această Lună Nouă (16 Octombrie), pune-ți o dorință pentru TINE...
De această Lună Nouă (16...

Aceste diferente nu pot insa dizolva legatura extrem de puternica si naturala care ii leaga. Exista o ‘uniune” puternica care ii leaga in ciuda tuturor acestor aspecte. A fi unul langa celalalt este echivalent pentru ei cu a fi sau a reveni “acasa”, la energia de care au nevoie pe termen lung. Nicaieri si langa nimeni altcineva nu se pot simti atat de in elementul lor si atat de bine, atat de “acasa”. Chiar daca intre flacarile gemene exista o atractie intensa in mai toate aspectele, cei doi constientizeaza ca la un nivel spiritual sunt o singura fiinta. Acceptarea si constientizarea acestei unitati le este de mare ajutor in depasirea diferentelor existente intre ei.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri