27 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 86 share-uri

Nu doar glasul ne ajuta sa dam sens ideilor sau sentimentelor noastre. Poate ca portretul nostru interior cel mai autentic ni se citeste in ochi. Ochii sunt imaginea reflectata a emotiilor noastre. Privindu-i, ceilalti pot sa vada ceea ce noi simtim. Privirea ochilor, frumusetea ochilor umani este transpusa in versuri, in mituri, zicale... Ochii vorbesc despre starea noastra de sanatate sau despre starea noastra de bine, despre tristete sau despre fericire - 'Ochi, stralucitoare stele'...

Ne oprim putin asupra laturii mitice pe care oamenii au construit-o in legatura cu posibilele mesaje despre personalitatea noastra, pe care le transmit ochii.

Asadar, ce spune culoarea ochilor tai, despre personalitatea ta?

Personalitatea celor cu Ochii de culoarea alunei

Oamenii care au ochii de culoarea alunei - maroniu deschis, sunt foarte sensibili si de asemenea devin foarte empatici atunci cand vine vorba despre suferinta altora. De asemenea, reusesc de fiecare data forta interioara de a depasi diverse situatii da viata. Sunt oameni iubitori si pozitivi. Persoanelor cu ochii de culoare alunei nu le place sa fie ca toata lumea, de aceea fac tot felul de lucruri interesante, inovatoare. Isi asuma riscuri si rareori se sperie in fata provocarilor. In drumul lor intalnesc tot felul de persoane interesante care le raman aproape pentru perioade scurte, dar semnificative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Personalitatea celor cu Ochii negri

Acei oameni care au ochii negri sunt incredibil de senzuali si misteriosi. Culoarea neagra este una destul de neobisnuita. Persoanele care au ochii de aceasta culoare sunt cunoscuti pentru discretia lor cu privire la viata privata. De asemenea, de o frumusete diferita, acesti oameni fascineaza prin felul lor de a fi, de a se exprima.

Personalitatea celor cu Ochii caprui

Persoanele cu ochii caprui sunt foarte apropiate de natura; aceste persoane nu pun pret foarte tare pe latura materiala a veitii. Sunt oameni foarte apropiati de natura si foarte independenti. De asemenea, au o inteligenta sclipitoare. Au o anume senzualitate care atrage, sunt persoane atragatoare. Oamenilor cu ochii caprui le place sa se inconjoare de multi prieteni si de persoane pozitive. Dar mai ales, sunt persoane saritoare, care ar face orice ca sa vina in ajutorul celor apropiati. Majoritatea oamenilor cu ochii caprui au si o anume blandete care face placere celor care intra in contact cu ei.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Personalitatea celor cu Ochii gri

Persoanele cu ochii gri sunt portretizate ca fiind indivizi cu o forta interioara deosebita, sunt oameni care nu se lasa usor afectati de intamplari si presiuni exterioare. Sunt persoane vibrante, extrem de interesante, care privesc totul in profunzime. Se adapteaza usor situatiilor noi si gasesc solutii pentru orice provocare.

Personalitatea celor cu Ochii verzi

Cei care au ochii verzi sunt persoane spirituale. Sunt idnivizi care vibreaza, se exprima natural si ii inspira si pe ceilalti. Stiu in acelasi timp sa arate compasiune fata de cei aflati in nevoie. Majoritatea persoanelor cu ochii verzi sunt persoane creative, inteligente. Acesti oameni isi doresc relatii indelungate, bazate pe valori bine definite, din fiecare relatie ei isi doresc sa ia tot ce este mai frumos si traiesc iubirea la maxim. De asemenea, in general, aceste persoane sunt si foarte atragatoare din punct de vedere fizic.

Personalitatea celor cu Ochii albastri

Ochii albastri sunt considerati a fi cea mai frumoasa culoare de ochi, iar oamenii care o au sunt de cele mai multe ori si foarte frumosi. Aceste persoane au relatii romantice indelungate si in mod clar, unul dintre telurile lor este acela de a avea relatii indelungate. Sunt de asemenea, pesroane asertive si orientate catre succes, au o stima de sine crescuta si un simt al observatiei dezvoltat.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri