27 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Descopera una dintre cele mai pasionale, intense si dificile relatii din istoria karmei: relatia cu flacara ta geamana. Te afli intr-o astfel de relatie, o relatie dincolo de dragoste, obstacole, energie si diferente?

Se prea poate ca unele dintre flacarile gemene sa fi “fugit” initial de o astfel de relatie. Cum spuneam, nu este o relatie usoara, fara compromisuri. Uneori copleseste, alteori te face sa te simti vulnerabil, alteori pare prea puternica pentru tine si are tendinta de a te destabiliza. Pot trece ani de zile pana cand intelegeti ca locul vostru este unul langa celalalt, ca apartineti, oricat v-ati opune, unul altuia si sa va asumati responsabilitatea acestei relatii.

De obicei aceasta acceptare poate parveni prin intermediul unei pierderi, al unei probleme de sanatate sau al unui eveniment personal tragic. Trebuie sa invatati sa va armonizati karma si sa va echilibrati reciproc fara a-i testa limitele celuilalt si fara a-l atata (exista aceasta tendinta in astfel de relatii si de obicei limitele se incalca fara precedent, asa cum nu a mai fost in nicio relatie pana acum).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Chiar daca relatia voastra pare a fi una de tip on-off, cu despartiri si impacari, impacari si iar despartiri si iar impacari, cu urcusuri si coborasuri extreme, cu pasiuni si dureri extreme, ceva mai presus de voi pare a va aduce iarasi impreuna. Inconstient sau nu, amandoi tanjiti sa fiti iarasi inapoi. Sunt “semne” in jurul vostru care va amintesc unul de celalalt si, in ciuda faptului ca familia si cunoscuti aduc mereu in discutie persoane care ar fi, privind logic si rational situatia, cu adevarat parteneri “mai buni”, “mai potriviti” pentru voi, credeti in voi, in dragostea voastra si in faptul ca destinul vostru este sa fiti impreuna.

  1. Intre voi nu exista bariere de comunicare si relatia voastra este una total sincera, total deschisa. Simtiti ca exista un astfel de nivel de prietenie si intimitate ce nu se poate compara cu niciuna dintre relatiile pe care le-ati trait pana atunci.
  2. Intre flacarile gemene exista si o legatura de tip energetic. Chiar daca nu se afla fizic unul langa celalalt si nici nu au comunicat recent, fiecare “simte” si resimte cand celalalt este agitat, stresat, bolnav sau are un nivel de energie scazut. Intuiesc de asemenea nivelul energetic al celuilalt. Este adevarat ca cei doi au energii diferite, unul de tip yin, celalalt de tip yang, insa scopul final este de a reuni aceste energii.
  3. Functioneaza cel mai bine atunci cand se stiu ca sunt impreuna si ca sunt in armonie. Cand sunt separati, certati sau suparati unul pe celalalt, fluxul de energie scade in cazul amandurora. Ambii se comporta ca si cand ar functiona la o capacitate scazuta sau mai putin optima. Impreuna, isi gasesc armonia energetica si pot sa fie 100% ceea ce sunt. Impreuna, au un sentiment al implinirii si al plenitudinii asa cum nu au mai avut niciodata.
  4. Stiind ca sunt separati sau ca nu pot fi impreuna, simt durere fizica si mentala, se simt singuri si goi. Cu cat se apropie mai mult unul de celalalt cu atat mai mult devin un intreg, chiar daca isi pastreaza individualitatile. Legatura dintre ei pare a fi una telepatica si empatica, fiecare aflandu-se in permanenta conectat la emotiile celuilalt. Actual sexual, chiar daca pasional si reusit, pare a fi ceva sacru, un fel de act religios prin care va puteti exprima intr-un mod minunat dragostea unul fata de celalalt.

Foto homepage si interior: Depositphotos

Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri