22 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 1585 share-uri

Singuratatea este o iluzie. Nu percepe singuratatea ca pe un monstru. Nu acesta este rolul ei. Singuratatea vine in viata ta pentru a-ti oferi clipe de pace si contemplatie.

Nu percepe singuratatea ca pe un monstru. Nu acesta este rolul ei. Singuratatea vine in viata ta pentru a-ti oferi clipe de pace si contemplatie. De ce nu ai primi aceste binecuvantari cu inima deschisa? Cu totii avem la un moment dat un ragaz de la ritmul alert al lumii fizice. Tuturor ne prinde bine o vacanta de la mediul exterior. In aceasta vacanta avem ocazia de a ne consolida relatia cu noi insine, iar daca avem o relatie constienta cu Sinele nostru, atunci vom realiza ca niciodata nu suntem singuri.

Forta Infinita care ne-a creat salasluieste in interiorul nostru. Ea ne-a oferit viata, Ea ne sustine viata. Daca devenim constienti de legatura pe care o avem cu Divinitatea, atunci singuratatea va deveni o binecuvantare, o oaza de liniste, un prilej de a petrece clipe alaturi de Sinele Adevarat.

Nu fugi de singuratate, ci primeste-o cu inima deschisa. In fiecare zi, fa-ti un obicei din a petrece clipe cu Sinele tau, cu Infinitul Nevazut. Permite-ti sa faci liniste. Permite-ti sa comunici cu Centrul Fiintei Tale, permite-ti sa descoperi Cine Esti Cu Adevarat, permite-ti sa te asculti si sa te intelegi. Iar daca tu vei face pace cu tine, atunci vei primi pace si de la mediul exterior. Si sa nu uiti niciodata: Dumnezeu este intotdeauna cu tine si iti vorbeste in permanenta. Fa liniste si asculta-L.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage si interior pag 2: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri