21 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 61 share-uri

Spre deosebire de 2012, un an mai dinamic si mai violent, 2013 este un an mai armonios, care demonstreaza ca ne pasa unii de altii.

Anul 2013 este si un an al cunoasterii (al unei cunoasteri reinnoite si ezoterice mai mult), al dezvoltarii spirituale, al descifrarii secretelor universului. A invata, dar si modalitatea prin care inveti acest ceva –iata premisele multor experiente. Trecem prin lectii, care, desi nu aduc din prima intelepciunea si nici experienta dorita, ne ajuta sa manifestam intelegere si toleranta, lucruri care ne vor fi de mare folos in dezvoltarea personala.

6 este un numar care are in vedere Armonia. Multi dintre noi se vor vedea in ipostaze si circumstante din care trebuie sa-si croiasca drum catre armonie si autoechilibru. 2013 este si anul artei, al creativitatii si al educatiei, implicand totodata dorinta de a intelege si dorinta de a fi inteles. Activitatile care sprijina dezvoltarea culturii si a artelor, dar si cei care se imbogatesc mizand pe aceste domenii sporesc in numar si in importanta. De ce? Creativitatea este un alt aspect esential care se distinge in 2013.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

In acelasi timp, anul universal 6 are in vedere afectiunea, manifestarea, alimentarea unei stari de a fi si mentinerea ei. Este un an in care poate iesi la suprafata tot ce este mai bun in noi. Vital in acest sens este sa nu se uitam doar la binele nostru material, ci si la cel interior, si sa manifestam grija si preocupare si pentru copilul interior. A fi corect, cinstit si loial fata de tine insuti, dar si fata de familie, cei dragi, prieteni si cunostinte si toti ceilalti in general – iata secretul pentru a iesi cu fruntea sus din obstacolele acestui an. Tine cont de cunoasterea interioara atunci cand te afli in dubii.

2013 - un an despre Iubire si Responsabilitate

2013 este un an al Iubirii si al Responsabilitatii. Numarul 6 aduce cu el si energie, multa energie, uneori atat de multa incat ne pierdem concentrarea pe parcurs si ajungem prea repede la epuizare. 6 ne invata si despre Responsabilitate si Responsabilizare. 6 ne invata si cum sa le permitem celorlalti sa fie ceea ce sunt si sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce fac, chiar daca suntem in continuare atenti la nevoile lor.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Foto: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri