21 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 61 share-uri

Spre deosebire de 2012, un an mai dinamic si mai violent, 2013 este un an mai armonios, care demonstreaza ca ne pasa unii de altii.

2013- An Universal 6

2013=2+1+3=6. Anul 2013 este Anul Universal 6, compus din 2, 1 si 3. Anumite calitati ale cifrei 1 (individualitate, independenta), dar si anumite atribute ce caracterizeaza cifra 2 (diplomatie, disponibilitate) par a-si slabi influenta in acest an. Nu putini sunt cei care isi simt amenintata independenta, iar lipsa de toleranta va fi vizibila mai ales in conflictele pentru putere (politica, sociala etc). Sunt aduse in schimb in centrul atentiei calitatile lui 3 si anume: comunicarea , creativitatea si ajutorarea celorlalti.

Pentru ca este un an universal al iubirii si al daruirii, 2013 ne va solicita capacitatea voastra de a-i iubi pe ceilalti la fel ca pe noi insine. Este primordial sa ne pretuim mai intai pe noi, pentru ca mai apoi sa-i pretuim pe ceilalti. Sa ne permitem noua sa fim pentru ca mai apoi sa le permitem celorlalti sa fie, fara a impune sau a apela la cuvantul “trebuie”. 6 aduce libera exprimare, liber arbitru si exclude constrangerea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2013: Armonie, Creativitate si A Veni in Sprijinul Celorlalti

Anul universal 6 mizeaza puternic pe ceea ce ai putea sa faci tu pentru ceilalti, pe cum i-ai putea ajuta pe cei mai putini norocosi ca tine. Fie ca ne place sau nu, natura si ea ne va da prilejul pentru a ne exercita aceste calitati ale compasiunii si ale empatizarii. A ajuta si a face un serviciu celorlalti este un aspect cheie al lui 2013. La fel si a primi acest ajutor si a intelege ca acesta vine din dragoste. Individual, fiecare dintre noi descopera adevaratul sens al responsabilitatii.

Numerologic vorbind, 2013 este per ansamblu un an pozitiv, insa are si dezacordurile si conflictele sale. Cu toate acestea, spre deosebire de 2012, un an mai dinamic si mai violent, 2013 este un an care alina, mangaie si demonstreaza ca ne pasa unii de altii. Are mult de-a face cu Stabilitatea, Armonia si A Darui Mai MULT tie si altora.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

A-i face fericiti pe ceilalti, a fi acolo pentru ei si a face anumite lucruri pentru ei, a fi capabil ca uneori sa-i plasezi ca importanta deasupra ta… iata cheia care va conecta inimi diferite din diverse zone ale globului pamantesc. Nu putini sunt cei care se implica in actiuni de voluntariat sau se alatura unei cauze in care cred cu pasiune…

Foto homepage: Hache Holguín


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri