21 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 61 share-uri

Spre deosebire de 2012, un an mai dinamic si mai violent, 2013 este un an mai armonios, care demonstreaza ca ne pasa unii de altii.

Anul lui 6 este mai multe despre a da decat despre a lua. 6 interactioneaza si cu elementul apa si este un numar par, considerat Yin (feminin). Vibratia familiei si a comunitatilor mici si bine sudate (prieteni, cunostinte) este puternica in acest an si ne pune in legatura directa cu cei dragi. 6 este intr-adevar iubitor, uman si responsabil si isi directioneaza majoritatea energiei catre grupurile in care se manifesta iubirea, comunicarea sau pur si simplu a fi pe lungime de unda cu cineva. Ne dorim sa petrecem mai mult timp si timp de calitate langa cei pe care ii iubim. Exista o necesitate interioara de a ne afla acolo langa ei, fizic si emotional.

Nici 6 nu este perfect si are punctele lui slabe: are tendinta de a fi ultraprotector si de a dezbina. Indiferent ca ne referim la planul religios, economic sau social, avem tendinta la nivel global de a ne lasa dezbinati si separati. Cei care se vor ‘puternici” mizeaza pe strategia “divide si stapaneste”, iar noi ne lasam separati prea lesne separati de ideologii si ne grupam in functie de interese. “Suntem noi impotriva lor.” Aceasta forta a separarii ne va afecta pe fiecare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

La polul opus, lucrurile par sa se accelereze si sa se dezvolte intr-un ritm ametitor. In 2013, “totul capata viteza: incalzirea globala, populatia lumii, ingineria genetic, risipa, consumul”, se arata pe www.numerology.com .

Relatiile de iubire vin insotite de fericire si bucurie in 2013 pentru cei care abordeaza iubirea intr-un mod matur, serios si grijuliu. Per ansamblu, la nivel planetar, 2013 ca numar universal 6 aduce Stabilitate si Daruire. Acestea sunt coordonate la un nivel mai amplu cu Responsabilitatea si Constientizarea.

Foto: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri