21 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 90 share-uri

Se apropie Craciunul! Este momentul sa facem o schimbare in atitudinea noastra de zi cu zi si sa le transmitem celor apropiati cateva urari de Craciun, de poveste, in ton cu anotimpul in care suntem! In aceste clipe trebuie sa fim mai buni, mai intelegatori, mai prietenosi, mai iubitori. Prin urarile de Craciun adresate celor din jur avem prilejul sa le dovedim dragostea si sprijinul pe care il au din partea noastra! Urarile de Craciun ne pot ajuta sa ne apropiem de oamenii cu care pana acum am interactionat prea putin sau deloc, sa legam prietenii, sa-i cunoastem mai bine! Nu ezita sa transmiti gandurile tale bune printr-o urare in magicele zile de sarbatoare ale Craciunului!

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

De Sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri! Craciun fericit!

Din lumina Sarbatorii Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor! Craciun fericit!

Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

In prag de sarbatori, cu pace, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

Sursa foto: shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri