21 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 90 share-uri

Se apropie Craciunul! Este momentul sa facem o schimbare in atitudinea noastra de zi cu zi si sa le transmitem celor apropiati cateva urari de Craciun, de poveste, in ton cu anotimpul in care suntem! In aceste clipe trebuie sa fim mai buni, mai intelegatori, mai prietenosi, mai iubitori. Prin urarile de Craciun adresate celor din jur avem prilejul sa le dovedim dragostea si sprijinul pe care il au din partea noastra! Urarile de Craciun ne pot ajuta sa ne apropiem de oamenii cu care pana acum am interactionat prea putin sau deloc, sa legam prietenii, sa-i cunoastem mai bine! Nu ezita sa transmiti gandurile tale bune printr-o urare in magicele zile de sarbatoare ale Craciunului!

In noaptea Sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile! Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Sarbatori fericite!

Aceasta este o noapte speciala in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost candva! Uita grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun asa cum o faceai in copilarie! Craciun fericit!

Printre fulgi iti trimit un zambet curat, cauta-l, vine din cer spre tine in noaptea de Craciun! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi! Sarbatori fericite!

Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni! Sarbatori fericite!

Clopotei la usa ta, licarit de glob in brad, miros bun de cozonac, caldura in suflet si in casa! Sarbatori fericite!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!
Brad inalt sa ai in casa, cozonac proaspat pe masa, sa auzi colinde-afara, si sa ninga... pan' la vara! Craciun fericit!

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie! Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit. Craciun fericit!

Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri