10 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Atunci cand nu prezinta stirile, prezentatoarea Realitatea Tv, Emma Zeicescu, isi petrece timpul in cochetul sau atelier, Zellia, unde, asa cum spune ea , “ croieste fericirea!”. Putini cunosc aceasta pasiune a Emmei de a crea haine, cat si pe aceea de a achizitiona obiecte vintage.

Atelierul Emmei este plin de obiecte fascinante care vorbesc despre oameni minunati sau despre vremuri apuse, pe care le-a achizitionat din calatoriile ei prin tara sau de la targurile de profil, din marile capitale ale lumii. Altele sunt primite de la oameni dragi ale caror nume le pastreaza cu sfintenie sau sunt mostenite.

“Fiecare obiect din acest micut atelier are propria poveste. Valoarea este data nu doar de obiectul in sine, cat, mai cu seama, de faptul ca toate aceste itemuri compun povestea atelierului! Am cautat foarte minutios aceste decoratiuni care sa construiasca personalitatea atelierului Zellia. Am un birou foarte drag care are o vechime de peste 100 de ani, pe care l-am adus de la Botosani si care mi-a dat mari emotii atunci cand l-am urcat in atelier, fiind foarte fragil.

O piesa foarte draga mie este un secretaire britanic cumparat de la o consigntie. A fost dragoste la prima vedere! Acum, stapaneste bucatarioara atelierului, ascultand cu drag toate povestile de viata depanate acolo. In camera in care sunt expuse hainele se afla un tablou cu un tanar austriac cu o mina foarte vintage pe care l-am achizitionat de la un targ si care fascineaza pe toata lumea ce ma viziteaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Levi’s x GANNI revine cu o colectie care jongleaza cu nuante inspirate din natura, alaturi de Emma Chamberlain Peste 14 milioane de români i-au urmărit pe Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma de la ZU, Tea Teodorescu și Vlad Drăgulin A început „Orașul Faptelor Bune”. DJ-ii Radio ZU sunt LIVE în maratonul faptelor bune

Niciun obiect nu e intamplator in acest mic univers. Pana si bomboniera cu capac de argint sau masina de cusut cumparata anul trecut din Roma sunt obiecte cu o istorie. Ador sa fiu inconjurata de piese care poarta patina vremii si care imi ofera posibilitatea de a calatori in timp si de a ma juca cu imaginatia.

Nu de putine ori am inchis ochii si mi-am compus in minte imaginea posesoarei initiale a masinii de cusut, sau copila careia i-a apartinut bomboniera…! E o maniera de a evada din cotidian!” a declarat frumoasa prezentatoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri