22 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 35 share-uri

DA, se intampla uneori ca in teorie sa fim doctori, iar in practica sa fim muritori! Se intampla uneori ca in teorie sa fim comori, iar in practica sa fim cersetori.

Nimic nu merge bine atata timp cat tu stai inchis in tine si nu primesti ceea ce vine catre tine! Uneori nu vedem mai departe din cauza ca ne uitam in alta parte! Uneori nu vedem mai departe din cauza ca stam cu gandul in alta parte! Daca am da atentie vietii, asta ar insemna sa dam atentie clipei prezente si astfel am primi, astfel am simti ceea ce avem nevoie ca sa fim vii!

Pentru ca nu vom fi vii decat in clipa in care vom trai! Decat in clipa in care gandul meu va fi atent la fiecare floare, la fiecare miscare, la fiecare imprejurare ce imi iese acum in cale! Nu azi, nu maine sau poimaine sau nu amintiri ce au lasat urme. Pentru ca viata este acea energie care se petrece acum si nu pe alt drum!

Sa traim in acum, sa nu mai amanam, ci sa actionam! Sa schimbam ceea ce vrem sa schimbam! Cum? Prin ceea ce aleg acum! In fiecare clipa sa traim fara sa cedam ispitei! Sa ne indreptam exact acolo unde vrem sa ne aflam!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Asa ca nu mai teoretiza, ci pune in practica si traieste in viata ta. Nu lasa ca viata sa treaca pe langa tine si tu sa nu actionezi in directia pe care o visezi! Asa ca pune in practica viziunea ta! Viziunea ta e ceea ce viata vrea de la tine! Du- te spre ea... si viata va veni spre tine! Vei capata viata atunci cand viziunea ta se va uni cu tine!

Nimic in viata ta nu se va intampla, nimic nu se va schimba... decat daca tu vei actiona! Si daca ai credinta ca se va materializa!

Un articol de Oana Mihut

Foto homepage: Copyright leonid_tit - Shutterstock.com

Foto interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri