12:11, 22 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle

DA, se intampla uneori ca in teorie sa fim doctori, iar in practica sa fim muritori! Se intampla uneori ca in teorie sa fim comori, iar in practica sa fim cersetori.

De la teorie pana la practica e un pas distanta! Si acel pas depinde de noi daca il facem sau nu! Si nu exista un pas urias care sa ne duca direct sus unde am visat... totul e un proces! Totul e un traseu pe care trebuie sa il parcurg eu! Nu exista ghinion sau noroc, exista doar alegeri care le facem, iar consecinta alegerilor noastre ne formeaza viata si starea noastra!

DA, se intampla uneori ca in teorie sa fim doctori, iar in practica sa fim muritori! Se intampla uneori ca in teorie sa fim comori, iar in practica sa fim cersetori... si atunci ce e de facut? Ce e de facut daca viata noastra e doar o teorie si simtim ca totul in jur se naruie?

Citeste si:
Dragostea ca generozitate: Top 5 zodii care își pun sufletul pe...
Dragostea ca generozitate:...

Simtim ca totul trece si nimic nu se intampla pentru ca in viata noastra sa fie altceva... ‘altceva ce’ in conceptia mea ar fi mai bun acum? Si uneori stam si asteptam ca un miracol sa se intample in viata noastra... si stam si tot stam si asteptam si parca nimic nu mai vine... ba mai mult, parca totul se darama sau fuge de noi!

Si totul se va derula asa... totul va aluneca pana cand tu vei pune piciorul in prag si te vei ambitiona, vei decide pentru viata ta! Totul se va schimba in viata ta in momentul in care tu iti vei dori asta! Totul se va schimba in mai bine atunci cand ceva se va termina in tine!

Citeste si:
Interviu The Hush cu Anca şi Sabina Şercău – povestea unui brand...
Interviu The Hush cu Anca şi...

Foto: Shutterstock.com

Pentru ca viata te va impinge pana intr-acolo unde te va forta ca tu sa iei decizia pentru tine, pentru ca tu sa iti vezi limita! Nu mai reactiona cu impotrivire vietii!. Poate viata are altceva pentru inima ta, mult mai bine decat ti-ai putea tu vreodata imagina!

Viata ne trece prin situatii pentru a ne forta sa ne trezim la realitate! Pentru a ne testa limita si pentru a realiza ca avem nevoie de ea! Avem nevoie sa ne deschidem catre ea si sa curgem odata cu ea! Pentru a ne invata sa ne deschidem, sa ne dorim ceva cu tot sufletul pentru ca doar atunci primim cu adevarat ceea ce dorim!

Tot timpul cand cerem cu ardoare... viata ne scoate in cale!

Asa ca prin focul care ne supune, viata ne pune fata-n fata cu ea! Ne face sa avem nevoie de ea, de acea energie care e vie si care ne va salva in clipa grea! Ne face sa ne dorim cu asa intensitate ceva, incat sa ii cerem si ea ne va da! Viata ne va da tot ceea ce noi ne dorim pentru ca bine si fericiti noi sa fim. Dar ea ne cere sa nu ne indepartam de ea! De acea energie care trece si prin mine si prin tine... sa fim umani, sa nu mai fim dusmani!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri