9 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 154 share-uri

Te-ai gandit vreodata cum ar arata viata ta daca ai trai in deplina armonie, in pace si in iubire cu tot ceea ce exista?

Un suflet feminin, plin de iubire, implicat in activitati inspirationale pentru femei, pentru a fi alaturi de acestea in calatoria lor de desavarsire si de regasire spirituala.

Tania Tita este autor spiritual, initiator al programului de dezvoltare personala si spirituala pentru femei, GhidulTuturorFemeilor.ro si este de asemenea fondatorul a numeroase proiecte ce viseaza desavarsirea Sufletului Femeii.
https://ghidultuturorfemeilor.ro

Tania Tita, ghidultuturorfemeilor.ro

Expert Garbo

Regaseste-ti Pacea si Iubirea inauntrul Inimii Tale!

Inainte de a incepe sa parcurgi acest articol, uite ce te invit sa faci: citeste-l prima oara ca sa treci peste el, sa il intelegi si sa iti deschizi inima…dupa care citeste-l din nou si ia-ti timpul necesar sa faci exercitiul complet, in deplina liniste si armonie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Te-ai gandit vreodata cum ar arata viata ta daca ai trai in deplina armonie, in pace si in iubire cu tot ceea ce exista? Ai simtit vreodata prezenta lui Dumnezeu in viata ta si ti-ai dorit sa mai resimti acest sentiment de pace din ce in ce mai des?

Nu-i asa ca zambesti acum, ca incepi sa simti miracolul acestei binecuvantari cum iti atinge inima, cum iti bucura sufletul si cum te deschide catre si mai multa pace si iubire? Simti cum s-a asternut asupra ta o stare de bine si de siguranta? Ei bine, vreau sa ramai acolo, sa dai drumul urmatoarei melodii si sa te lasi purtata.

Inchide ochii, respira profund si relaxeaza-ti umerii, zambeste din toata inima si simte efectiv cum te eliberezi de toate greutatile si nemultumirile vietii tale. Adu-ti atentia dinspre minte inspre centrul cel mai profund al inimii tale. Alege sa ramai putin in tacere pentru a recunoaste prezenta divina din interiorul tau. Respira din nou…din nou…si din nou…si pe masura ce expiri da drumul tuturor suferintelor sa plece si fa loc iubirii si plenitudinii sa-ti umple sufletul.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri