9 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 154 share-uri

Te-ai gandit vreodata cum ar arata viata ta daca ai trai in deplina armonie, in pace si in iubire cu tot ceea ce exista?

Ramai acolo, in acel spatiu vast al inimii…si exploreaza spectacolul divin ce se petrece in interiorul tau. Da-ti voie sa simti Fericirea. Sa simti Iubirea. Sa simti Ceea Ce Esti cu Adevarat.

Respira si zambeste.

Si imagineaza-ti cum intreaga lume este un loc divin, plin de oportunitati minunate si de oameni frumosi. Invita aceste oportunitati sa-ti ajunga in cale si invita-i pe acesti oameni sa te binecuvanteze cu prezenta lor in viata ta.

Multumeste-le ca exista si ca datorita lor, lumea este un loc mai bun.

Trimite din acel punct de prezenta, toata iubirea si lumina de care esti capabila, catre toti cunoscutii tai. Multumeste-le pentru rolul minunat pe care l-au avut in viata ta. Multumeste-le, iarta-i si elibereaza-te de tot ceea ce inca te tine in separare, in limitare si in durere.

Foto: Shutterstock.com

Elibereaza-te de toate acestea, pentru a putea Fi Ceea ce Esti cu Adevarat. Tu nu esti teama, durere, suferinta, orgoliu, saracie sau nemultumire. Tu esti Lumina, esti Viata, esti Puritate, esti Abundenta, esti parte din Divinitate. Esti o manifestare perfecta a lui Dumnezeu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Renunta la mastile ce te-au indepartat de oameni si de Tine si revino Acasa, acolo, in acel loc sfant in care poti simti Iubirea si Recunoasterea in Divinitate.

Stiu ca ai suferit mult in calatoria vietii tale, stiu ca n-ai fost inteleasa, stiu ca ai fost ranita, stiu. Dar vezi tu, ai acum posibilitatea sa te reintorci cu fata care tine, sa privesti inauntrul tau si sa incepi sa descoperi ce se afla cu adevarat acolo. Ai acum oportunitatea sa te concentrezi pe ceea ce este in tine, si nu in afara ta. Ai ocazia sa redescoperi Adevarul despre tine si despre Adevarata Viata. Iar din momentul in care vei incepe sa faci acest lucru, vei descoperi un nou orizont, un nou mod de a trai si de a percepe viata, vei descoperi o fericire ce va fi tot timpul cu tine, pentru ca va fi o fericire interioara, ce nu va tine cont de mediul exterior. Vei incepe sa ai claritate cu privire la viata ta, la alegerile vietii tale, vei accesa o Intelepciune Divina, care iti va ghida intotdeauna pasii spre Binele Tau cel mai Inalt. Si vei vedea ca toate acestea se vor intampla cu foarte mare usurinta, pentru ca atunci vei avea increderea sa te arunci in Bratele Iubirii, lasand-o sa te poarte, sa te iubeasca, sa te mangaie si sa te rasfete cu tot ceea ce are ea mai bun si mai frumos.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri