19 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Oricat am vrea sa fugim de ele cateodata, responsabilitatile si indatoririle fac parte firesc din viata noastra cea de toate zilele. Descopera secretele numelui si afla ce spune ultima litera a numelui despre tine si despre cum iti onorezi obligatiile in viata!

C – Pozitiva si optimista, ai o inclinatie vadita pentru glume. Stii ca viata e un lucru serios, insa iti place sa nu o iei intr-un mod atat de serios. Nu lasi dificultatile intampinate sa te doboare, ci inveti din ele. Iti simti inima senina si usoara de fiecare data cand finalizezi ceea ce ti-ai propus.

D – Daca te caracterizeaza ceva inainte de toate, acel ceva inseamna perseverenta, inseamna rabdare, inseamna ambitie, inseamna capacitatea de rezistenta. Nici nu concepi sa nu duci la capat un lucru pe care l-ai inceput. Nu te dai batuta cu una, cu doua si faci parte din categoria celor care nu se lasa niciodata invinsi.

E – Ai o modalitate directa de a aborda responsabilitatile, problemele si, fara sa o iei pe rute ocolitoare, mergi drept catre miezul problemei. Cu cat mai repede, cu atat mai bine... Pentru tine, modalitatea cea mai sigura pentru ca un proiect sa fie de succes este sa fie lasat pe mana ta. Nu ar fi rau ca din cand in cand sa renunti la incapatanarea ta si sa accepti si sugestiile celorlalti. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

F – Esti empatica, prietenoasa si manifesti intelegere pentru cei din jurul tau. Uneori iti lasi propriile proiecte pe un plan secundar doar pentru a-i ajuta pe ceilalti in finalizarea proiectelor lor. Un sfat: uneori este bine si eficient sa fii putin egoista.

G – Esti puternica si ai incredere in abilitatile tale, iar acest lucru se simte in tot ceea ce faci. Iti indeplinesti obiectivele eficient si in timp util, cu responsabilitate si eficienta. Muncesti mult, iar succesul va fi de partea ta la un moment dat. Nu-ti neglija insa viata personala.

H – Esti echilibrata si ai o abordare logica si ordonata a lucrurilor. Ataci un obiectiv pas cu pas pana cand ajungi in varful piramidei. De obicei, finalizezi cu succes ceea ce ti-ai propus. Atentie insa la pierderi si esecuri. Chiar daca vrei sa ascunzi de ceilalti acest lucru, suferi ingrozitor atunci cand nu te ridici la propriile inaltimi.

I – Esti o persoana interesanta si extravaganta. Desi nu putini sunt cei care in necunostinta de cauza nu iti acorda sorti de izbanda, reusesti sa uimesti prin originalitatea modului in care iti implinesti obiectivele. Capacitatea de concentrare nu este insa punctul tau forte. Adesea lasi lucrurile la voia intamplarii.

J – Ai o sensibilitate deosebita si viitorul este o sursa constanta de ingrijorare pentru tine. Te inspaimanta ceea ce nu poti prevedea si urasti nesiguranta. Desi esti extrem de competenta, aceasta atitudine iti poate aduce amanari si pierderi in finalizarea proiectelor, a obiectivelor si a telurilor tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri