10 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 24328 share-uri

S-a intamplat in aprilie 1997. Imi amintesc cum bataile inimii mele au incetinit ritmul pana cand s-au oprit de tot. Desi aveam ochii inchisi, am inceput sa vad din nou, ca si cum sufletul meu iesea prin pleoape.

De asemenea, am primit un raspuns la o intrebare care, personal, ma framanta demult. Exista fantome? Mi s-a raspuns ca da.

In corpul uman exista doua forme de spiritualitate. Una este sufletul. Cealalta tine de biochimia noastra si poarta numele de personalitate. Aceasta din urma este mai aproape de latura noastra animala. Cand murim, sufletul se separa si purcede in partea cealalta.(iarta-ma pentru simplificare) In timp ce sufletul pleaca, cealalta entitate, responsabila de partea noastra animala, moare, luand cu ea emotii puternice, "bagajele" din experienta ca fiinta umana.

Aceasta este o parte naturala a procesului de moarte. Se intampla uneori ca sufletul sa plece inainte ca cealalta entitate sa-si fi disipat energia. (in cazul unei morti violente, in special). Practic, fara ghidarea sufletului, aceasta entitate este asemenea unei carcase goale- o fantoma! Ea va ramane pana cand energia continuta in bagaj se va disipa. Adica "moare" la ceva timp distanta dupa ce sufletul a plecat, desi iin moarte naturala, entitatea dispare automat in momentul in care sufletul a parasit corpul.

Mi-am revenit brusc, avand sentimentul ca am fost un ticalos. Desi trecusera doar cateva minute, mie mi se parea ca a trecut o eternitate" H.C

de ALINA NEAGU, Expert Garbo

Normal despre Paranormal

Foto homepage: By tomertu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri