13 August 2012 publicat în Lifestyle 143 share-uri

Trasaturile de caracter ne modeleaza ca oameni, ne modeleaza modul de a privi viata, ne modeleaza fericirea!

Rabdarea, trasatura de caracter esentiala pentru fericire

Cat de fericiti sunt oamenii fara rabdare? Raspunsul este evident... Nerabdarea este o trasatura de caracter care alunga cu usurinta si cel mai mic gram de fericire...

Asadar, sa respiram adanc in piept. Sa ne relaxam. Sa fim rabdatori. Sa invatam sa acceptam imprevizibilul. Sa lasam viata sa aiba loc, sa se intample. Cand vom putea sa facem aceste lucruri, usor, usor, starea de fericire, dar si de liniste sufleteasca, ne va acapara.

Gratitudinea, trasatura de caracter ce ne umple de optimism

A fi recunoscator inseamna a distinge culoarea printre nuantele de gri, a vedea frumosul din urat, a observa binele din rau.

Chiar si atunci cand lucrurile nu merg conform planului, gratitudinea ii ajuta pe oameni sa isi dea seama cat de frumoasa este viata cu adevarat. Asadar, atunci cand o persoana poseda aceasta trasatura de caracter (gratitudinea), problemele sale nu dispar, insa ocupa mai putin loc in inima, mintea si viata sa. Iar acest lucru nu face altceva decat sa contribuie la atingerea unei stari de fericire!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Dragostea, cel mai scurt drum spre fericire

Cu cat o persoana isi va deschide inima mai mult catre ceilalti, cu atat va fi mai fericita.

Dragostea ii ajuta pe oameni sa isi infrunte temerile si sa accepte fiecare persoana asa cum este ea, cu calitati si defecte. Dragostea este cel mai scurt drum catre o viata plina de fericire si armonie.

Sa incercam sa ne imaginam o lume fericita fara capacitatea de a iubi. Imposibil, nu-i asa?

Image © Shutterstock - 63820864


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri