26 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Pentru ca tot ceea ce oferi, de fapt iti daruiesti tie. Pentru ca nu exista separare intre noi. Pentru ca Totul are legatura cu Totul. Pentru ca nu ai nevoie de nimic, deoarece ai Totul, fiind Totul. Pentru ca intre tine si Dumnezeu nu exista separare. Suntem cu totii Unul.

Iar atunci s-ar elimina orice urma de neintelegeri si conflicte, pentru ca astfel s-ar dizolva aceasta separare fictiva care alimenteaza si face posibile toate diferentele sociale si interesele ascunse. Daca tu realizezi ca Esti cel de langa tine, de ce i-ai mai provoca vreo suferinta? Daca tu te regasesti in privirea celui de langa tine, atunci intre voi nu ar mai exista nimic, pentru ca v-ati uni si in mod constient.

Chiar daca acum ajungi din ce in ce mai des la cunoastere si autocunoastere, inca mai exista momente in care confuzia te viziteaza si uiti Cine Esti Cu Adevarat. Si este perfect potrivit. Pentru Acum. Nimic nu este “bun” sau “rau”. Totul Este. Totul este exact asa cum trebuia sa fie. Fiecare clipa a vietii tale a fost creata chiar de tine, prin intermediul gandurilor si a sentimentelor tale. Fiecare alee a vietii tale a fost modelata de alegerile Sufletului tau, pentru a trai ceea ce este necesar pentru a-ti reaminti Cine Esti. Si, chiar daca unele experiente iti provoaca durere si suferinta, accepta acest Adevar: totul face parte din Tine, pentru ca nimic nu este in afara Ta. Pentru ca Esenta este in tine, fiind Tu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Totul se manifesta pentru a te ghida catre Casa Ta, catre Iubirea Atotprezenta, deoarece Dumnezeu este Iubire. Iubirea Infinita Atotcreatoare. Nu te teme de viata, caci viata este manifestarea Esentei, iar Esenta este Dumnezeu. Daca Dumnezeu este Totul, cine poate fi impotriva ta?

Primeste fiecare clipa ca pe un cadou Divin si trimite pace, iubire si fericire catre Tot Ceea Ce Exista. Ofera zambet si provoaca bucurie, pentru ca tot ceea ce oferi se va intoarce la tine. Si nu oferi pentru a primi, pentru ca aceasta actiune se naste din conditionare. Ofera. Doar atat. Neconditionat. Iar in acest fel viata ta iti va oferi liberate si neconditionare. De ce? Pentru ca primesti ceea ce oferi.

Pentru ca tot ceea ce oferi, de fapt iti daruiesti tie. Pentru ca nu exista separare intre noi. Pentru ca Totul are legatura cu Totul. Pentru ca Dumnezeu se iubeste, iubindu-te automat pe tine, ca parte integranta din El. Pentru ca nu ai nevoie de nimic, deoarece ai Totul, fiind Totul. Pentru ca intre tine si Dumnezeu nu exista separare. Suntem cu totii Unul.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Un articol de CATALIN MANEA, Expert Garbo

www.totuldinintreg.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri