26 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 28 share-uri

Pentru ca tot ceea ce oferi, de fapt iti daruiesti tie. Pentru ca nu exista separare intre noi. Pentru ca Totul are legatura cu Totul. Pentru ca nu ai nevoie de nimic, deoarece ai Totul, fiind Totul. Pentru ca intre tine si Dumnezeu nu exista separare. Suntem cu totii Unul.

Foto homepage si interior: Shutterstock.com

Si, pentru a percepe mecanismul universal de creare a experientelor, este necesar sa intelegem ca nimic nu este “rau” sau “bun”. Totul Este. Pentru ca fiecare element existential este traversat de Unica si Aceeasi Esenta Atotprezenta. Iar aceasta Esenta este Tot Ceea Ce Exista. Este Scanteia Divina care face posibila existenta Totului. Iar Totul face parte dintr-un Intreg, iar Intregul este Tot Ceea Ce Exista si Ceea Ce Nu Exista. Nimic nu este in afara Lui. Deci, daca doresti, poti spune ca Esenta Omniprezenta este Dumnezeu, iar Dumnezeu este prezent in toti si in toate.

Odata ce am ajuns la aceasta relatie, putem concluziona o serie de adevaruri care ne va schimba radical perceptia asupra vietii. Daca Dumnezeu este Esenta Atotcreatoare, atunci inseamna ca El este prezent in orice manifestare. Ei bine, acum hai sa observam ceva: in clipa in care afirmi despre un anumit element existential ca este “rau”, atunci, de fapt, tu il etichetezi pe… Dumnezeu! Este un Adevar care are menirea de a te elibera de povara etichetarii. Si nu ca etichetarea ar fi ceva “rau”. Nu. Nimic nu este “rau” sau “bun”. Nimic nu este in vreun fel sau altul. Totul Este. Totul Exista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Iar noi, prin perceptia noastra, nu facem altceva decat sa interpretam Ceea Ce Exista, adica sa Il interpretam pe Dumnezeu. Insa, ce s-ar intampla daca am percepe Totul in Esenta? Ce s-ar intampla daca am merge dincolo de aparentele fizice si am percepe Esenta din Tot Ceea Ce Exista? Iata raspunsul: am trai Raiul pe Pamant. Am trai constienti de Cine Suntem Cu Adevarat si am percepe Totul ca fiind manifestarea Noastra. Pentru ca daca Aceeasi Esenta se afla in toti si in toate, inseamna ca si noi ne aflam in toti si in toate, fiind Tot Ceea Ce Exista, fiind Unica si Aceeasi Esenta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri