Viata inseamna fericire, iubire si relatii sanatoase. Viata inseamna ganduri pozitive. Viata inseamna bucurii marunte. Cu bune si cu rele, viata trebuie traita frumos!

7. Exprima-ti aprecierea in fiecare zi din viata ta.

Inainte de a merge la culcare, acorda-ti cateva momente pentru a aprecia trei lucruri bune care ti s-au intamplat in decursul zilei. Daca esti intr-o relatie, fa-ti timp si discuta cu persoana iubita lucrurile pe care le-ati realizat impreuna, apreciati-va unul pe celalalt si reamintiti-va ce v-a facut sa va indragostiti.

Lucrurile asupra carora ne concentram evolueaza intotdeauna in directia dorita. Iar ceea ce apreciem, creste in valoare.

8. Spune mai putine atunci cand, in viata, mai putin inseamna mai mult.

Esti la fel de frumoasa ca dragostea pe care o daruiesti persoanelor importante din viata ta si esti la fel de inteleapta precum tacerea pe care o lasi in urma atunci cand vorbele nu conteaza.

9. Redescopera copilul care salasuieste in tine.

Trecand prin viata, ai uitat cum este sa te bucuri de lucrurile marunte, sufletul ti-a fost impietrit si uimirea nu te mai domina. Reintoarce-te la zilele cand pietrele respirau, cand frunzele navigau si fericirea insemna sa privesti sa privesti apa limpede de izvor curgand printre degetele tale sau nisipul scurgandu-se in palma precum cel din clepsidra.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Intoarce-te in timp si realizeaza, inca o data, faptul ca cele mai mare comori pe care ni le ofera viata se afla ascunse chiar in noi, chiar in bucuria cu care traim.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri