Viata inseamna fericire, iubire si relatii sanatoase. Viata inseamna ganduri pozitive. Viata inseamna bucurii marunte. Cu bune si cu rele, viata trebuie traita frumos!

4. In viata, depaseste-ti limitele.

Nu poti evolua daca nu iti depasesti limitele. Da, aceasta evolutie inseamna disconfort, inseamna teama de necunoscut, durere emotionala (uneori) si mult efort intelectual. Insa toate starile neplacute prin care treci merita rezultatul pe care il vei obtine in viata. Exista printre noi prea multi oameni care se tem de ceea ce nu cunosc, care prefera sa nu iasa din zona lor de confort si nu sunt dispusi sa suporte o “durere” temporara pentru “castiguri” pe termen lung. Tu nu esti un astfel de om, esti mai buna! Depaseste-ti limitele in viata, fii tu cu adevarat si atinge-ti potentialul maxim!

5. Lasa lacrimile sa te vindece de durere.

Atunci cand esti trista si viata iti scoate in cale situatii neasteptate, daca lacrimile tale ar putea vorbi, ar spune: eu sunt picatura ce inchide rana sufletului. Deschide-mi usa in vremurile grele. Voi salasui in sufletul tau suficient cat sa limpezesc drumul catre fericire si iubire. Voi curge pe obrazul tau pentru a-ti limpezi ochii si a te ajuta sa vezi binele atunci cand apare din nou in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

6. Nu astepta un motiv de la viata pentru a fi recunoscatoare.

Fii recunoscatoare pentru tot ceea ce ai in acest moment din viata ta. Daca avem fericire, nu suntem neaparat recunoscatori, insa gratitudinea cu siguranta ne va aduce in viata si fericire.

Daca iti vine greu sa gasesti un anumit lucru din viata ta pentru care sa fii recunoscatoare, aseaza-te, inchide ochii, respira adanc si bucura-te de oxigen.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri