19 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 137 share-uri

Spune-mi in ce pozitie dormi, ca sa iti spun cine esti!

Pozitia soldat – alungit, pe spate, cu ambele brate pe langa corp

Oamenii care dorm in acest mod sunt in general tacute si rezervate. Nu agreaza agitatia si impun standarde inalte lor insile si celorlalti. Aceasta pozitie nu este considerata a fi prea benefica, favorizeaza sforaitul si poate provoca alte probleme de respiratie, dar si reflux gastric si de asemenea, in mod curios, persoanele care au episoade de redoare matinala („paralizie matinala” sau incapacitatea de a merge pentru cateva secunde).

Pe burta, alungit, cu mainile in jurul pernei

Aceasta pozitie vorbeste despre oameni temperamentali, care nu prea reusesc sa accepte critica sau situatiile extreme. Din punct de vedere medical, aceasta pozitie ajuta foarte mult digestia.

Somnul pe spate, cu bratele ridicate in sus

Acesti oameni stiu sa fie buni prieteni si sunt oricand gata sa ii asculte pe ceilalti, de asemenea stiu sa fie de mare ajutor la nevoie. Nu prea le place sa fie in centrul atentiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Din punct de vedere medical, trebuie de asemenea atrasa atentia in privinta acestui mod de a dormi, caci somnul pe spate este cel mai nesanatos. Cu toate acestea, aceeasi cercetare a aratat ca e putin probabil ca oamenii sa isi schimbe pozitia somnului. Doar 5% dintre participantii la studiu au spus ca adopat pozitii diferite in timpul somnului.

Resursa imagini: https://news.bbc.co.uk


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri