19 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 137 share-uri

Spune-mi in ce pozitie dormi, ca sa iti spun cine esti!

Profesorul Chris Idzikowski, directorul UK Sleep Assessment and Advisory Service a analizat 6 dintre cele mai comune pozitii de somn si a aflat ca fiecare are legatura cu un anume tip de personalitate.

Fetus

Cei care prefera aceasta pozitie sunt descrisi ca parand duri in exterior, dar foarte sesnsibili in interior. Sunt timizi atunci cand intalnesc prima data pe cineva, dar curand se simt confortabil in prezenta lor. De doua ori mai multe femei adopta aceasta pozitie, decat barbati.

In mod invariabil, aceasta pozitie de dormit este considerata a fi cea mai sanatoasa de catre medici. Totusi, exista sfaturi inca de la grecii antici sau in scrierile Yoga, care arata ca cel mai bine

este sa dormi intr-o parte, dar pe partea dreapta, pentru a nu pune presiune pe inima.

Alungit pe o parte, cu bratele pe langa corp

Acesti oameni sunt foarte sociabili, care adora multimile galagioase, prietenoase si care au defectul de a se increde prea usor in straini. Si aceasta pozitie este considerata a fi benefica pentru organism, iar daca dormiti pe partea dreapta, este cu atat mai nimeri

t.

Intors pe o parte, cu bratele in fata

Oamenii care dorm pe o parte cu ambele brate in fata sunt persoane deschise, dar pot fi suspicioase si cinice. Cu greu reusesc sa ia o decizie, dar odata luata este putin probabil ca se vor razgandi.

Foto 1: shutterstock_8896612, 11/28/2008


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri