14 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Studiile arata ca daca reusim sa ne inundam mintea si sufletul cu optimism vom fi mai fericiti, mai sanatosi, mai impliniti, mai energici si mai plini de viata!

Pentru mai mult optimism, daruieste dragoste, primeste dragoste si investeste in dragoste.

Dragostea este cea mai puternica forta din univers! Dragostea este o comoara pentru care fiecare persoana de pe planeta lupta necontenit si totusi, ea nu costa nimic. Dragostea poate fi primita si daruita neconditionat membrilor familiei, partenerului, prietenilor sau chiar strainilor. Dragostea ne ajuta sa ne pastram intotdeauna zambetul pe buze si sa fim pozitivi, actionand ca un scut impotriva negativitatii. Dragostea iarta, vindeca, incurajeaza si inspira.

Asadar, ofera dragoste, primeste dragoste si investeste in dragoste in fiecare zi din viata ta.

Pentru mai mult optimism, fii realist si asteapta-te si la bine, si la greu.

Realismul te ajuta sa privesti lucrurile in perspectiva si sa previi situatile neplacute. Doar pentru ca esti o fire optimista, acest lucru nu inseamna ca vei fi scutit de zilele rele. Viata nu este intotdeauna perfecta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

A fi mereu pozitiv inseamna a incerca sa traiesti mereu frumos, insa si a intelege ca viata aduce nu doar fericire, ci si clipe mai putin placute. Pacea interioara te poate cuprinde doar in momentul in care te simti bine cu tine insuti in orice situatie.

Asadar, pregateste-te pentru ce e mai rau, insa spera intotdeauna pentru ce este mai bine. Inunda-te cu optimism, dar si cu pragmatism!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri