Te-ai gandit vreodata sa explorezi datele pe care le ai despre partenerul tau, facand un mic inventar al culorilor sale preferate? Poti afla mai multe decat credeai ca stii despre el si chiar despre sexualitatea sa.
Alb - Cei care au o preferinta vadita pentru culoarea alb sunt persoane traditionaliste, adepte ale romanstismului declarat, ale dragostei tandre si dulci. In conceptia lor, dragostea nu este neaparat legata si de o viata sexuala activa, unele persoane chiar facand o disociere neta intre cele doua. Pe ce pun insa accent adeptii albului? Ei bine... pe mangaieri, pe saruturi, pe jocurile ludice si pe atmosfera din dormitor inveselita de lumina pura a lumanarilor. Atunci cand intalnesc o persoana ce le intoarce intregul lor univers pe dos si fata de care se simt iremediabil atrasi, traiesc insa senzatii de neuitat si clipe magice. Si nu numai ei, ci si partenera...

Portocaliu- Adeptii culorii portocalei sunt pur si simplu niste fantezisti, niste visatori si niste creatori de vise in acelasi timp. Nu-i nevoie de scanteie ca sa obtina focul pe care il doresc. Stiu si cum, stiu si cand, iar momentul potrivit este mereu... acum si aici. Le plac aventurile, adora experimentele inedite din cele mai neobisnuite locuri, dar ii incanta si clipele cuminti si linistite petrecute pe covorasul din fata semineului. Intimitatea este insa foarte importanta pentru ei atunci cand vine vorba de a-i demonstra partenerei cat pot sa fie de tandri si iubitori. Si pot fi si astfel!

Verde -Intotdeauna iubitorii de verde vor cauta noutatile si prospetimea in relatiile pe care le stabilesc cu persoanele din jur. Pentru ca simt nevoia sa retraiasca mereu emotiile inceputului, incearca prin orice mijloace sa mentina aprinsa flacara primilor fiori ai dragostei. Vin in permanenta cu noi propuneri, cauta sa-si uimeasca partenera si sa o faca sa simta trairi inegalabile. De asemenea, sunt persoane foarte credincioase si constientizeaza ca dragostea dureaza mai mult de trei ani doar daca stii cum sa o pastrezi neschimbata.

Negru- Cine a spus ca negrul este o culoare care nu inspira si nu trezeste emotii? Ba stimuleaza, dand nastere unor trairi unice si profunde. Pasionatii de aceasta culoare nu au deloc inima neagra. Sunt deschisi fata de noutati si experiente nemaitraite pana acum, dorindu-si cu atata ardoare sa experimenteze incat pot cadea chiar in extrema violentei. De regula insa, isi doresc ca partenera lor sa fie exact opusul a ceea ce reprezinta ei. Isi doresc de aceea o partenera care sa fie puternica, dar careia sa nu-i fie teama sa-si expuna sensibilitatea, o partenera copilaroasa care sa stie sa transforma un act sexual in gesturi ludice. Vor o partenera delicata, duioasa si gingasa.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri