5 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 49 share-uri

'Nu inteleg de ce romanii considera ca tot ceea ce vine din import este mai bun sau mai frumos, in timp ce strainii apreciaza munca, inteligenta si talentul nostru'.

Garbo.ro: Apreciezi modul cum se imbraca femeile din Romania?

Irina: Da, majoritatea romancelor se imbraca chic , cu bun gust. In ultimii ani se observa o imbunatatire majora in vestimentatia lor. Chiar daca nu sunt toate obsedate de moda, investesc in look-ul lor timp, creativitate si din ce in ce mai mult interes.

Garbo.ro: De ce le-ai incuraja sa aiba mai multa incredere in brandurile romanesti?

Irina: Pentru ca pantofii romanesti sunt de o foarte buna calitate, de cele mai multe ori fiind lucrati manual. Pentru ca sustin economia nationala, nu mai platesc taxe vamale si taxele tuturor intermediarilor si pentru ca au mai mult control asupra productiei. Pot propune modele sau isi pot alege in functie de preferinte textura pielii si culorile. Fata de cei straini, producatorii romani sunt aici, aproape, sunt deschisi in a intelege ce isi doresc femeile si in a pune in practica dorintele lor. Producatorii nostri vor sa vanda in Romania si constata ca nu mai au intrare pe piata din cauza produselor chinezesti, italienesti, etc.

Garbo.ro: Tie ce brand romanesc de incaltaminte iti place cel mai tare?

Irina: Nu pot spune ca am unul preferat. Am gasit modele deosebite in fiecare fabrica, la fiecare producator. Fiecare are specificul lui, acea linie fina care-l diferentiaza de ceilalti.

Gasiti mai multe detalii pe pagina de Facebook Pantofi Romanesti

de Iulia Sima

Foto fr si main: By Cozy Home /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri