6 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Mersul pe bicicleta inseamna o viata mai sanatoasa, un corp mai frumos si o minte mai limpede!

Mersul pe bicicleta ne tonifica organismul.

Atunci cand pedalam folosim numerosi muschi din corpul nostru, si anume pe cei ai bratelor, ai picioarelor, ai spatelui, ai coapselor, ai abdomenului etc. Asadar, in momentul in care mergem pe bicicleta ne punem in miscare intregul organism si capatam un corp mai tonifiat. O rutina zilnica de ciclism cu siguranta ne va schimba forma fizica si ne va modela infatisarea!

Mersul pe bicicleta ne ajuta sa ne mentinem greutatea corporala.

Sportul este cel mai bun mod de a slabi. Daca mancam sanatos si mergem pe bicicleta zilnic nu avem cum sa nu observam rezultate pozitive! Ciclismul este o modalitate eficienta de ardere a grasimilor si controlare a greutatii corporale. In plus, este extrem de practic! Putem sa pedalam in drum spre serviciu sau spre casa unui prieten.

Mersul pe bicicleta nu costa bani!

Oare cati bani cheltuim lunar pe abonamentul la sala? Oare de ce preferam sa facem sport intre patru pereti si nu in aer liber? Ideal ar fi ca atunci cand facem exercitii sa respiram aer curat, sa ne conectam cu natura si sa ne eliberam mintea de gandurile negative, iar mersul pe bicicleta ne poate ajuta sa realizam toate aceste lucruri. Pedalatul nu doar ca ne antreneaza muschii, ne imbunatateste circulatia sangelui si ne intareste sistemul imunitar, dar nu costa niciun ban!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Mersul pe bicicleta este ecologic.

Masinile, tramvaiele, autobuzele, trenurile si toate celelalte mijloace de transport polueaza aerul pe care il respiram. Mersul pe bicicleta, in schimb, nu lasa nicio amprenta negativa asupra Pamantului sau a organismului nostru. Mai mult, pentru a pedala pe bicicleta nu avem nevoie de benzina ce emite gaze otravitoare. Si daca ne gandim ca un singur om pe bicicleta nu poate schmba lumea, gresim. Trebuie ca noi sa fim schimbarea pe care o vrem in lume!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri