In fiecare dimineata ne trezim si facem o multitudine de alegeri. Unele ne vor influenta in urmatoarele minute sau ore ale zilei, altele poate ne vor influenta intregul curs al vietii. Am fost inzestrati cu libertatea de a alege. Desi uneori facem alegeri care ne conduc spre un rezultat negativ, acestea au un rol in viata noastra.

Punandu-ti aceste intrebari vei putea alege constient lucrurile care te conduc spre viata pe care o visezi si sa elimini actiunile care iti ofera insatisfactie. Atunci cand faci alegeri care nu sunt in concordanta cu fiinta ta interioara, te indepartezi din ce in ce mai mult de la ceea ce inseamna o viata plina de implinire. Poate ca faci aceste alegeri pentru ca traiesti viata altcuiva si e necesar sa fii constienta de acest lucru pentru a putea ajusta directia inspre care te indrepti.

E natural ca daca alegerile pe care le faci sunt imprumutate sau exprima total altceva decat dorintele sufletului tau, pofta ta de viata si puterea interioara vor fi din ce in ce mai slabe. Poti simti ca totul e un chin, ca e o jungla si vei pierde partea luminoasa a vietii.

Daca vrei sa-ti atingi scopurile, daca vrei ca visele tale sa devina realitate e important ca energia ta interioara, forta ta de viata sa fie cat mai puternica. E un pas esential pentru ca sa poti primi de la viata tot ceea ce iti doresti. Cu cat ramai intr-o vibratie mai ridicata, intr-un loc al bucuriei si entuziasmului cu atat mai repede vor intra in viata ta lucrurile pe care ti le doresti. Si daca alegerile tale iti pot amplifica aceasta stare sau o pot slabi, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai grija sa iei acele decizii care te mentin mereu intr-o stare de bucurie. Imagineaza-ti ca e atat de simplu sa-ti imbunatatesti viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

E vorba doar de a alege ceea ce iti confera aceasta vibratie pozitiva si forta interioara in detrimentul a ceea ce iti confera starile negative si o forta interioara extrem de slaba.

Actiuni care te conduc aproape de o viata implinita

Apreciaza-te ca persoana. Indragosteste-te de tine!

Fii onesta cu tine si cu ceilalti! Respecta-ti cuvantul! Danseaza! Iarta-te!

Devino femeia care cauta binele! Acorda-ti timp pentru dezvoltare personala si spirituala ! Spune celor dragi cat de mult inseamna pentru tine! Observa-ti reusitele !

Joaca-te! Aloca-ti timp doar pentru tine! Da dovada de compasiune!

Fa dragoste! Persevereaza in implinirea visurilor tale! Asuma-ti responsabilitatea pentru viata ta!

Fa alegeri care sunt in concordanta cu dorintele tale autentice ! Fa ceea ce iti place!

Fa exercitii fizice! Mananca sanatos! Asculta-i pe ceilalti din inima!

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Spune adevarul! Invata sa spui Nu atunci cand e cazul! Fa-ti treaba cat mai bine posibil! Primeste dragostea ce ti se ofera! Ofera dragoste in jurul tau! Ofera incurajare celor din jurul tau! Stai in preajma oamenilor care iti ofera inspiratie! Petrece timp cu cei iubiti!

Fii empatica cu ceilalti! Renunta la resentimente! Elimina dependentele!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri