In fiecare dimineata ne trezim si facem o multitudine de alegeri. Unele ne vor influenta in urmatoarele minute sau ore ale zilei, altele poate ne vor influenta intregul curs al vietii. Am fost inzestrati cu libertatea de a alege. Desi uneori facem alegeri care ne conduc spre un rezultat negativ, acestea au un rol in viata noastra.

Calitatea vietii tale depinde de intrebari de calitate.

Majoritatea oamenilor traiesc pe pilot automat pana cand decid sa devina constienti de acele decizii care i-au adus unde sunt astazi. Exista totusi un moment de trezire pentru fiecare si poate fi cea mai mare revelatie pe care ai avut-o vreodata. O noua viata poate incepe atunci pentru tine, o viata care se apropie cu fiecare pas de viata visurilor tale. Exista un punct in care ceva din interiorul tau iti spune ca trebuie sa fie ceva mai mult, ca trebuie sa existe anumite legi si instrumente care te pot ajuta sa iesi din aceasta apatie si suferinta in care te afli, ca venit momentul sa opresti toate acele insatisfactii pe care ti le-ai provocat pana acum.

Acesta este momentul in care poti incepe sa creezi constient o viata de care sa fii multumita, facand o alegere dupa alta. Chiar daca pana atunci ai ratacit inconstient, poti simti acea pornire care te indeamna sa cauti raspunsuri si metode pentru a deveni unul dintre oamenii care isi traiesc viata cu bucurie. Evolutia este inevitabila si poti alege alege sa te bucuri de ea. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti pui intrebarile corecte in orice moment de cumpana.

Calitatea vietii noastre reprezinta suma alegerilor pe care le luam. Pentru a putea face alegerile potrivite e nevoie sa vedem clar si limpede care sunt consecintele actiunilor noastre. Uneori luam decizii din teama si indoiala sau facem alegeri care sunt aliniate complet dorintelor noastre autentice. Cand te afli in momentul in care trebuie sa faci o alegere e esential sa iti pui intrebarile de calitate pentru a obtine un rezultat de calitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Alegerile pe care le faci te conduc spre un viitor luminos sau te arunca din nou in trecut, spre a repeta experientele de pana acum?

Faci ceea ce faci din frica sau pentru ca este reflexia autentica a sufletului tau?

Alegerile tale iti confera putere si motivatie sau te fac sa te simti slaba si neputincioasa?

Alegerile pe care le faci iti fura sau iti amplifica energia vitala, dorinta de a trai?

Te gandesti la ceea ce iti doresti sau la ceea ce nu-ti doresti?

Alegerile pe care le faci sunt in concordanta cu dorintele sufletului tau sau incerci sa multumesti pe altcineva?

Faci alegerile pe care le faci din iubire fata de tine sau pentru nu crezi ca meriti mai mult?

Faci alegeri care iti ofera o satisfactie de moment, sau alegeri care te fac sa te simti implinita in majoritatea timpului?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri